Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΟΔΥΝΗΡΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ

 

 Άγριο εγερτηριο ! Από την μαύρη κατά κυριολεξία οθόνη. Antena. Ξαφνικά απέναντί μου ένας κεκαλυμμένος ακροδεξιός συνοδευόμενος από θηλυκό πολιτικό σούργελο έχουν πιάσει στο στόμα τους τον «πολυεγκληματία Κουφοντίνα». 

 

 

 

Αφορμής δοθείσης από τα επεισόδια προς τιμήν του και της .. «φιλοσοφικής» ενατένισης του θέματος που επιδίωξε στη βουλή ο εκ του Χάρβαρντ πρωθυπουργός.. Που αγνοούσε ποιος έχει συντάξει το κοινωνικό συμβόλαιο!! 

Ok. Ας το δούμε φιλοσοφικά. Ο άνθρωπος που αυθαιρέτως δίκαζε και καταδίκαζε εις θάνατον ξεκίνησε να το διαπράττει πότε και κατά ποίων; Αμέσως μετά την μεταπολίτευση και με το αίμα από τα θύματα των κανιβαλικά βασανισμένων νωπό, να ζητά εκδίκηση από τους δράστες . 

Αυτοδικία; Ασφαλώς. Εν γνώσει όμως του γεγονότος πως όλα αυτά τα ρεμάλια που είτε ως ηθικοί είτε ως φυσικοί αυτουργοί κρύφτηκαν πίσω από την παγκόσμια πατέντα του «στιγμιαίου» .


Το παράθυρο που άνοιξε το καθεστώς ενός κράτους δικαίου κι όχι δίκιου, για να δραπετεύσουν οι άξιοι κολασμού ένοχοι. 

Και ποιας κοινωνικής τάξης ήταν μέλη και μέτοχοι αυτοί που εκτελούσε; Της κυρίαρχης. Αυτής που σήμερα ανενόχλητοι και δια της λεηλασίας των μνημονίων, έχουν προκαλέσει τον κοινωνικό ερειπιώνα. Με τους πλέον των δέκα χιλιάδων αυτόχειρες και τους επίσης πλέον των εξακοσίων χιλιάδων εξοστρακισμένους. 

Διαιρέστε τους με τους περίπου 25 που εκτελέστηκαν από το 45άρι της 17ης Νοέμβρη. Για κάθε έναν από την παρασιτική αριστοκρατία του Ψυχικού εκτελέστηκαν από το μαύρο καθεστώς, είτε φυσικά είτε κοινωνικά και οικονομικά, 24 χιλιάδες τετρακόσιες χιλιάδες έλληνες του νοητικού αφρού και της προσφοράς. Σε παραγωγικές ηλικίες. 

Αυτό ήταν το αντίτιμο που πλήρωσε ο λαός για το σάπιο τομάρι τους. Με την αριστερά να καταδικάζει σε επίπεδο φληναφημάτων του τύπου η ατομική επανάσταση είναι αδιέξοδη. 

Σύμφωνοι. Τραβάτε να το πείτε σε όσους ως τα σήμερα έχουν αυτοδικήσει κατά των δολοφόνων πολυαγαπημένων τους προσώπων. Τον Κρητικό που εκτέλεσε εντός του Εφετείου Πειραιά τον δράστη της δολοφονίας του γιου του, ή τον αδάκρυτο πατέρα που μέσα στο στρατοδικείο του Ρουφ αφαίρεσε τρεις ζωές σε μια σαπισμένη από τις αναβολές δικαστική διαδικασία. Και πλείστους άλλους ουκ έστιν αριθμός. 

Ποιο είναι το συμπέρασμα της φιλοσοφικής αναζήτησης που αβίαστα παράγεται  και που επιδίωξε η οικογένεια τσίρκο στη βουλή; Πως για τον Κουφοντίνα και κάθε Κουφοντίνα ισχύει το ακολούθα τ’ όνειρό σου ακόμη κι αν είναι να καείς στη φωτιά του. Αυτά Κούλη δεν θα στα μάθει το Χάρβαντ των οικονομικών χορηγιών. Αλλά η ίδια η ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: