Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ

 ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.!!


Ανέβηκαν και άντρες τώρα στο γαϊτανάκι των σεξουαλικών παρενοχλήσεων !! Οι ηθοποιοί Τζωρτζάκης Νιάρρος και Μηλιάρης καταγγέλλουν τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα πως τους ζήτησε να του δείξουν τον πούτσο τους!! (έτσι ακριβώς διατυπώνεται) Απορία Κλύδωνα: Και γιατί δεν πήγαινε στ' αποδυτήρια ενός αθλητικού σωματείου να δει όσους θέλει.. Υποπροϊόντα της ιδιωτικής τηλεοπτικής κουλτούρας

 


Οι ηθοποιοί Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης και Γιάννης Νιάρρος καταγγέλλουν ονομαστικά στο Facebook τον σκηνοθέτη για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του ηθοποιού Ερρίκου Μηλιάρη που αρχικά δεν κατονόμαζε τον σκηνοθέτη, περιγράφοντας απλώς περιστάσεις στις οποίες ο σκηνοθέτης - κατά τα λεγόμενά του - του ζητούσε να γδυθεί, να αυνανιστεί και να προβεί σε σεξουαλικές κινήσεις πάνω του, δήθεν στο πλαίσιο δοκιμαστικού, για μία ταινία που δεν είχε καμία σεξουαλική σκηνή. 

 Όμως στη συνέχεια οι δύο συνάδελφοί, Χ.Τζωρζάκης και Γ.Νιάρρος έγραψαν στα σχόλια ονομαστικά για τον Κώστα Ζάπα και ο Ερρίκος Μηλιάρης το επιβεβαίωσε. 

«Ο Κώστας Ζάππας. Έκανε και σε μένα ακριβως τα ίδια», έγραψε ο κ. Τζωρτζάκης και λίγο αργότερα ακολούθησε ο Γιάννης Νιάρρος: 

«Ο Ερρίκος, ο Χάρης, εγώ και σχεδόν όλα τα αγόρια της γενιάς μας γνωρίζουν την κωμικοτραγική φιγούρα : Κώστα Ζάππα. [...] 

Δυστυχώς όμως δεν ήμουν αρκετά διαθέσιμος ώστε να του " δείξω τον πούτσο μου" (το διατυπώνω όπως και μου ζητήθηκε αυτολεξεί). Αφού του την περιέγραψα, μου μίλησε για τον Μπράντο και άλλους γαμάτους ηθοποιούς που " δεν φοβούνται να βγούν από το καβούκι τους" ( να δείξουν την πούτσα τους σε ένα δωμάτιο στα εξάρχεια, στον πρώτο τυχόντα) Στις δραματικές σχολές μαζί με το απολυτήριο, να υπάρξουν λίστες με ονόματα από τέτοιους τύπους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: