Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ

 Χρεώνουν κακούργημα σε δύο ανηλίκους για τις πράξεις των οποίων ηθικός αυτουργός είναι το κυβερνητικό τσίρκο.. Η οργή προκαλεί εξέγερση που πάντα είναι τυφλή..

 


Κατηγορίες στον βαθμό του κακουργήματος βαραίνουν τα δύο αδέρφια που φέρονται να ξυλοκόπησαν σταθμάρχη του Μετρό πριν λίγες ημέρες. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβης άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δυο ανηλίκων για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στο Μετρό. 

 Ακόμη, σύμφωνα με το lawandorder.gr, σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα. Αναφορικά με τον ειδικό φρουρό που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό κασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία. Μετά την άσκηση της δίωξης οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Αναμένεται, ωστόσο, να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τσαμπουκαληδες του μέτρο βρήκαν μιμητές έγραψες σε προηγούμενο άρθρο τωρα γιατί προσπαθεις να τους δικαιολογησεις ως ανήλικα αδέλφια και γράφεις στο νυν άρθρο σου ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ
Χρεώνουν κακούργημα σε δύο ανηλίκους για τις πράξεις των οποίων ηθικός αυτουργός είναι το κυβερνητικό τσίρκο.. Η οργή προκαλεί εξέγερση που πάντα είναι τυφλή..Λόγια ενος μυαλοφιγοδικου γερο γκρινιάρη μίζερο εμονικου ατόμου .....Καλα ντρέπομαι για λογαριασμός σου ......τα δικά σου αγόρια αν φέρονταν κατ αυτό τον τροπο θα τους επιβραβευες;;;;
Κρίμα στους αναγνωστες σου !!!!!!!! Το κυβερνητικό τσίρκο δεν φταίει .....Φταίει η ανύπαρκτη παιδεία τους !!!!

ΚΛΥΔΩΝΑΣ είπε...

Η συλλογική ευθύνη προηγείται της ατομικής..Ουδείς στο δίδαξε αυτό; Τη παιδεία τη διαμορφώνει η πολιτεία, το κράτος και τη διαχέει από την ηχορύπανση των Μίντια. . Και το κράτος δεν ανήκει στον λαό.. Αλλά στους ολιγάρχες..Αλλά μάλλον ανήκεις στον ζωολογικό τους κήπο. Διαφορετικά θα γνώριζες υπό ποιες συνθήκες γαλουχούνται τα παιδιά στα δυτικά προάστια και ιδία στο Περιστέρι..

Ανώνυμος είπε...

Εισαι φασιστομουτρο με την ενοια της συλλογικής ευθύνης .Τη συλλογική ευθύνη χρησιμοποιούσαν οι ναζί σκότωναν και καίγανε τα χωρια μας αν κάποιος σκότωνε ενα Γερμανό......Εμονικε φασίστα

Ανώνυμος είπε...

Τη δίκη σου παιδεία τη διαμόρφωσε το κράτος; Τη παιδεία των παιδιών σου ; Τι να σου πω χριζεις ψυχοθεραπεία Λυπάμαι

ΚΛΥΔΩΝΑΣ είπε...

Πέραν της βλακείας σου είσαι και ανιστόρητος-η.. Γιατί οι φασίστες που έκαιγαν τα χωριά μας εξαιρούσαν τους γερμανοτσολιάδες.. Σε συλλογική ευθύνη σου κάνει αυτό; Και για να τελειώνω με το ελλειψοβαρές μυαλό σου. Επομένως και κατά τη κρίση σου.. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.. Εσύ ο Βουλγαράκης και σύσσωμη η φιλελέδικη αριστεία ή μάλλον αχρηστία..

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθείς να εισαι ανιστόρητο φασιστομουτρο διότι στο Δίστομο δεν έγινε καμία εξαίρεση σκότωσαν τους άνδρες - μικρά παιδια επικαλουμενοι οι ναζί την συλλογική ευθύνη ...τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους !!!!Παψε να πετάς την μπάλα στην κερκίδα !!!