Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 35 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!

 Κι αυτά σε πρώτη φάση και εντός ολίγων ημερών.. Η ψήφος είναι ισχυρότερη της σφαίρας. Με την σφαίρα σκοτώνεις έναν. Με τη ψήφο εκατομμύρια και κυρίως το μέλλον των απογόνων σου.. Ας πρόσεχες..

 


 Στο δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν σε λίγες μέρες 35.000 πολίτες και νοικοκυριά, με σαφή μεθόδευση της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει έχουν αίτηση υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη(νόμος 3869/2010) και προστατεύονται αλλά η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.  

Αυτό δηλώνει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κυβέρνηση, προσθέτει η κα Αχτσιόγλου, έδωσε μια ασφυκτική προθεσμία στους πολίτες να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις σε πλατφόρμα με σειρά δικαιολογητικών, που θα έπρεπενα συγκεντρώσουν από τις δημόσιες υπηρεσίες που υπολειτουργούν εν μέσω lockdown, πράγμα αντικειμενικά αδύνατο.

Το αποτέλεσμα είναι, σημειώνει η βουλευτής, ότι σε 3 ημέρες η προθεσμία λήγει, και από τους 40.000 ανθρώπους έχουν κατορθώσει να υποβάλουν οριστικές αιτήσεις μόλις 4.400.

Δεν υπάρχουν σχόλια: