Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΧΙΟΣ;


 Δεν ξέρω αν αληθεύει γιατί μόλις τώρα έφτασε στ' αυτιά μου συνοδευόμενο με απειλές του ιδίου κατά της ΕΣΗΕΑ.. Αυτό το αγράμματο πολιτικό παλιοτόμαρο ο Στέφανος ο Χίος διαγράφηκε επιτέλους οριστικά από το Πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. 

Κάτω από άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο θα ήταν αυτονόητο εδώ και καιρό αφού η παρουσία του -- και όχι αποκλειστικά η δικιά του-- βεβηλώνουν έναν χώρο ιστορικό που έχει κατά καιρούς θυσιάσει μέλη του για τη δημοκρατία. 

 

 

Αν όπως κατάλαβα από τα συμφραζόμενα της πηγής που μου το μετέφερε αυτή η δημοσιολογική αλητεία έφτασε στο σημείο ν' απειλεί την Ένωση με ακροατήρια στη περίπτωση που η απόφαση δημοσιευτεί, και η Ένωση κρύβει την απόφασή της, τότε μένω έκπληκτος.. 

Το άτομο Χίος χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης γιατί ότι αλέθει το στομάχι αντί του κώλου τα ξερνάει το στόμα. Ποτέ δεν υπήρξα υπέρμαχος των οριστικών διαγραφών. Τις πολιτικές του απόψεις μπορεί ο καθείς να τις καταθέτει καθ' οιονδήποτε τρόπο επιλέξει και πάντως όχι μέσα από έναν βόθρο. Ο μπαστουνοτραβόλτας  απλώς είχε από καιρού υπερβεί τα όρια βυσσοδομώντας επί δικαίων και αδίκων. Αύριο ίσως έχω νέα ασφαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: