Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ

 ΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

 

 

Βρήκανε παπά τον κορωναϊό και θάβουν μου φαίνεται αβέρτα. Πάντα ήμουν δύσπιστος στις ανακοινώσεις της εξουσίας αλλά τώρα το σχοινί αυτή το τράβηξε στ’ άκρα. 

 


Οι θάνατοι πέφτουν -δίχως την εκ της νομοθεσίας υποχρέωση νεκροψίας νεκροτομής – σε ισόποση (!) βροχή όπως κάποτε στους θανάτους από καρκίνο τραβούσαν την υπογραφή μιας «καρκινομάτωσης» και άντε στο καλό παράδεισο λες και υπάρχει και ο κακός. 

Ογδόντα ως ογδόντα τέσσερις είναι η αξία της ταρίφας της για τη διαδρομή του κάθε εικοσιτετράωρου τις τελευταίες εβδομάδες κι όταν είναι μεταμεσονύκτιος μπαίνει από τον βαρκάρη του Αχέροντα η διπλή. 

Ώσπου να έσκασε η βόμβα από τη Θεσσαλονίκη. Πέθανε εισαχθείς στο νοσοκομείο ηλικιωμένος ασθενής που κατά δήλωση του γηροκομείου με τα πολλαπλά κρούσματα, είχε αποθεραπευτεί από τον κορωναϊό και στα τεστ εξερχόταν αρνητικός!! Μόνο που κατά τις ανακοινώσεις του νοσοκομείου ο ασθενής διακομίστηκε σε αυτό σε πολύ κακή κατάσταση, αφυδατωμένος και σε ασιτία!! 

Δέκα ημέρες πριν βεβαιωνόταν η αδελφή του από το γηροκομείο, πως χαίρει άκρας υγείας και είχε αποθεραπευτεί του κορωναϊού , αν είχε ποτέ προσβληθεί (όπως και πολλοί άλλοι) προσθέτω εγώ που διερωτώμαι εν ονόματι της μνήμης όλων εκείνων οι οποίοι αποδήμησαν χρεωμένοι στα μπακαλοτεφτέρια των επιτροπών Τσιόδρα σε μια αρρώστια φάντασμα. 

Σ΄ αυτό το προτεκτοράτο ο οφθαλμός του κράτους, η φυσική παρουσία της εισαγγελίας, υφίσταται για να διατάξει έστω έλεγχο δειγματοληπτικό, ή βρίσκεται και αυτή σε διατεταγμένη υπηρεσία των καλλιεργητών μιας ανατριχιαστικής φενάκης, που εμπορεύεται την υγεία κι αυτό που κάνει είναι να συνοδεύει τα κατακάθια του Χουντοχοΐδη στην αντισυνταγματική παραβίαση του οικογενειακού  ασύλου; 

Όσο πλανάται πάνω από τις πόλεις αυτή η εφιαλτική αμφισβήτηση, επί της οποίας μια πληθώρα έντιμων ιατρών έχει αποφανθεί εκ διαμέτρου αντιθέτως, ως προς το εύρος ή την ένταση των φονικών συνεπειών της, τόσο η ενοχή των γυπών από τις επιτροπές, δεν θα παραγραφεί ποτέ. Και στο εδώλιο θα κάτσουν Είτε ενώπιον του φυσικού είτε ενώπιον του ιστορικού τους δικαστή. Κι αυτοί και οι πολιτικοί απόγονοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: