Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΥΠΟΨΙΕΣ

 


Κρατώ δυο καταγγελίες εφιαλτικές.. Που η διασταύρωσή τους όμως προσκρούει σε ανυπέρβλητα καθεστωτικά αναχώματα γι αυτό και θα τις διατυπώσω εντός εισαγωγικών και με ερωτηματικά. Γιατρός --καρδιολόγος κατά ειδικότητα -- δημόσιου νοσοκομείου σε προσωπική συζήτηση μου δήλωσε πως: 

 

 

Ασθενείς που αποδημούν από βλάβες καρδιάς, εγκεφαλικά ή και επιπλοκές χρόνιων νοσημάτων χρεώνονται στον κωροναϊό. Και στην ισχυρή ένστασή μου, πως αυτό εμπλέκει και την ιατρική κοινότητα σε ένα ασύμετρο πόλεμο φόβου κατά του λαού και πως κινδυνεύουν ν αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν, μου απάντησε αφοπλιστικά πως είναι καλυμμένοι. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα ο ασθενής είχε προσβληθεί από κορωναϊό αλλά υπήρξε ασυμπτωματικός, με τον ιό όμως να έχει παραμείνει ανενεργός. 

Η δεύτερη είναι ακόμη πιο ανατριχιαστική , αλλά οι πιθανότητες να είναι ψευδής αφού η μαρτυρία μου κατατέθηκε ανωνύμως, είναι πολλαπλάσιες της πρώτης: 

Προτάθηκε σε συγγενείς νεφροπαθή θανόντα εκ του χρόνιου νοσήματός του η καταβολή των εξόδων της ..εξόδιας ακολουθίας του, αρκεί να δεχτούν πως ο θάνατος προέκυψε από την σύγχρονη μάστιγα. 

Καταγγελίες πράγματι εξωφρενικές που υπό αυτές τις συνθήκες πολιτικής πίεσης και τρομοκρατίας δεν αποκλείονται. Αντιθέτως τις υποψίες για την αλήθεια των οποίων επιτείνουν η βεβιασμένη και άνευ ουδεμίας νεκροψίας ή νεκροτομής ταφή.. Δεν προσυπογράφω αλλά και δεν απορρίπτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: