Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΘΡΑΣΟΣ:ΘΙΧΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΜΟΣ

 ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜέΡΑ 25 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ- ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ..

 

 Οργισμένη δήλωση του Βαρουφάκη: Αφού έχασαν τον έλεγχο της πανδημίας επιταχύνουν συνειδητά την διολίσθηση προς την Κοινοβουλευτική Δικτατορία.

 

H Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να υπερψηφίσει, με τις ψήφους της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης, την καταρχήν άρση ασυλίας της βουλεύτριας του ΜέΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου, μετά από μήνυση ης ‘Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Η βουλεύτρια σε ομιλία της στη Βουλή είχε υποστηρίξει ότι ««συχνά είναι τα ίδια τα αστυνομικά όργανα, τα οποία ως κουκολοφόροι θα ρίξουν μία μολότοφ για να διαλύσουν τη διαδήλωση» Σε μια οργισμένη ανακοίνωση, το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για «άθλία και αντιδημοκρατική» στοχοποίηση της βουλεύτριας, η οποία τοποθετήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και κατέθεσε και σχετικό υπόμνημα. 

 Η Αγγελική Αδαμοπούλου παραπέμπεται στην Ολομέλεια για τελική κρίση σχετικά με την ασυλία της. Στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ΝΔ και Ελληνική Λύση ψήφισαν υπέρ, το ΚΙΝΑΛ «παρών», ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταψήφισαν. Για «διολίσθηση προς κοινοβουλευτική δικατορία» κάνει λόγο ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, σε ανάρτησή του 

H δίωξη βουλευτών που δεν "συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις" συνεχίζεται. Νέος στόχος η Αγγελική που τόλμησε να πει την αλήθεια στη Βουλή. Αφού έχασαν τον έλεγχο της πανδημίας επιταχύνουν συνειδητά την διολίσθηση προς την Κοινοβουλευτική Δικτατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: