Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗΣ


Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός και αν έχεις κάνει τη ντροπή δουλειά. Το άτομο που παίρνει γραμμή κάθε πρωί από το FBA δεν έχει εισέτι αντιληφθεί πως εδώ από την κεντροαριστερά και δώθε δεν παρουσιάζουν συμπτώματα της νοητικής του αναπηρίας. 

 

 

 

Και μετά το «εγώ κατά τη ψήφιση των μνημονίων αλλού αρμένιζα» ήρθε χθες και η δεύτερη ιστορική ατάκα του. 

«Καλώς ψέκασα με χημικά τους διαδηλωτές της συντεταγμένης και με όλα τα μέτρα προστασίας πορείας διότι εκεί κολλάει ο κορωναϊός και όχι στους αστυνομικούς» που μόνο ηδυπαθή φιλιά στο στόμα δεν αντάλλασσαν συμπληρώνω εγώ!! 

Τα είπε ο ανθυπρακτορίσκος των αμερικανών δίχως ίχνος συστολής δίνοντας ορισμό και νόημα στη βλακεία. 

«Αν κάποια στιγμή τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές ήταν γιατί ενώ είχαμε ανοχή και ήπια αντιμετώπιση στη κατάθεση στεφανιών όταν αυτή πήγε να εξελιχθεί σε πορεία, το κράτος επιτέθηκε διότι υπήρξε καθολική απαγόρευση!» 

Κάτι σαν το Λουδοβίκειο L’ etat s’ est moi (το κράτος είμαι εγώ) μοιάζει αυτό αλλά ας το παρακάμψουμε γιατί σε μ@λ@κ@ του κοινού ποινικού δικαίου αναφερόμαστε. 

Για να καταλήξει: «Συγκεντρώσεις και πορείες δεν θα γίνουν ούτε στις έξη του Δεκέμβρη κατά την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου αν και οι αποφάσεις θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο..» 

Και δικαιολογώντας τα κρούσματα του κορωναϊού στους ένστολους πραιτοριανούς του, τόνισε πως αυτά προέρχονται από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και όχι από το υπηρεσιακό. 


Ακριβώς πολιτικό @ρχίδι επειδή το υπηρεσιακό τους περιβάλλον τους μολύνει με τον ιό του φασισμού με τα ναζιστικά εμβλήματα στους αυχένες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: