Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ ;

 


Το κοντέρ της βλακείας τους χτύπησε κόκκινο !! Εμφανίστηκε ένας εκ των τριών αντιδημάρχων Αθηναίων με ένα ποστ στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης να νοσταλγεί την Άστον Μάρτιν του και την έπαυλή του στο Baden Baden, με τα γνωστά καζίνο.. (ξέρω καλά τι γράφω..) 

 

 

 

 

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μακρόπουλο αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων. Και το κάνει εν μέσω μιας ανθρωποκαταστροφής, απευθυνόμενος στα τρωκτικά και τα παράσιτα της ομολόγου του Έβερτ, δίχως να γίνεται προφανής η αιτία της ανάρτησής του αυτής. Εκτός και αν αλιεύει ερωτικη σύντροφο ή για λόγους εντυπωσιασμού.. 

Αρχικώς όψη θρέψη παλιομ@λ@κ@ για να σε πλησιάσει κάποια πρέπει να είναι εκπαιδευμένη εθελόντρια και δευτερευόντως η κατάσταση της νοημοσύνης σου είναι ελεγχόμενη. Γιατί είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος στοιχειωδών αξιών ζωής να εκτοξεύει  παραπλεύρως ενός νεκροταφείου πυροτεχνήματα γιορτής. 

Ωστόσο αυτοί που χρήζουν εγκεφαλικού ελέγχου είναι οι ψηφοφόροι σου και όχι εσύ. Το ότι από τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσες εξαναγκάστηκες να καταβάσεις την κούφια εκσπερμάτωσή σου δεν σημαίνει πως αντελήφθης και την έκταση της μαλακίας σου. Απλώς σε απαλλάσσει λόγω ευήθειας. Ιδού τι έγραψε ο ηλίθιος:

 «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο  που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: