Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

Ανωνύμου του Έλληνος

Πάνω από 70% των νεκρών συλλήβδην αποδίδεται παγκοσμίως στον Κορωνοϊό, ας είναι κι από… ποδάγρα! Έτσι λέει η μεγάλη κονόμα κι επιτάσσει ο Φασισμός με πρόσχημα την υγεία, που-επαναλαμβάνω να μην ξεχνιόμαστε -την σφάζει σαν τραγί! Τρίτο... γέλιο της αρκούδας είναι ο όρος κρούσματα, που αποδίδεται αφειδώς από ανά τον κόσμο κοινωνικούς κομπογιαννίτες, με μπόλικη δόση στιγματισμού και ρατσισμού. 

 

 

Τί σημαίνει κρούσμα, όταν το 90% είναι ασυμπτωματικοί; Περνάνε γρίπη στο πόδι-έλεγαν οι γιαγιάδες-και συμβάλλουν στην ανοσία της κοινωνίας! Μα κολλάνε, άλλους, κυρίως ευπαθείς! Ε, και; Η γρίπη πρέπει να κάνει τον κύκλο, να εξαφανιστεί. Για τους ευπαθείς: Αντί να βάζετε ανθυγιεινές μάσκες στον κόσμο για να καλύψετε το πολιτικό σας κόστος, άθλιοι μανδαρίνοι του Καπιταλισμού, αυτές να τις φοράνε μόνο οι ασθενείς, όπως επιτάσσει η Ιατρική επιστήμη και για τους άλλους να έχετε επαρκή νοσοκομεία, Μ.Ε.Θ. και αποτελεσματικά φάρμακα.

Νομίζετε ότι τρώμε σανό, που ρίχνετε, όσο κι αν ποινικοποιείτε εσχάτως την έκφραση γνώμης, την ελεύθερη επιλογή στην χρήση μάσκας; Δεν σας έφτανε το πρόστιμο 150 ευρώ, ούτε η συκοφαντία ότι είμαστε «αρνητές», «ψεκασμένοι», «συνωμοσιολόγοι»! Μπράβο, συνωμότες του Καπιταλισμού, που θα εκπνέουμε και θα εισπνέουμε δηλητηριώδες διοξείδιο του άνθρακα! Εύγε, που θα πάμε κόντρα στην Φύση, θα γίνουμε φυτά! Βάλτε εισαγγελείς στο κόλπο, λες και δεν έχουν άλλη δουλειά, που κατάντησε κάθε δικαστική υπόθεση να τελεσιδικεί σε 10 χρόνια! Αυτή είναι η παγκόσμια συνωμοσία, ο Φασισμός του επερχόμενου ψηφιακού πιθήκου!

Ξέρουμε κι εμείς να… διαβάζουμε δελτία του ινστιτούτου Hopkins για τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας. Φωνάζουν τα κοράκια της εξουσίας: Νέο κύμα Covid-19, lockdown, σκληρά μέτρα, χιλιάδες κρούσματα σε Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία! 

 Πας στο Χόπκινς και τί βλέπεις; Παγκόσμια μείωση θανάτων και επιβράδυνση κρουσμάτων! Τον Απρίλιο και τον Μάιο οι νεκροί ήταν εκατόμβες. Ξεπερνούσαν και τις 18.000 ημερησίως, αν δεν με απατά η μνήμη. Τον Αύγουστο έπεσαν κατά μέσο όρο 9.000, τον Σεπτέμβριο, την ώρα, που γράφονται οι γραμμές, περιορίστηκαν στις 6.500 νεκρούς την μέρα. Αυτό, όταν πλείστες χώρες όποιος πεθαίνει συνήθως χρεώνουν: Κορωνοϊός! Προφανέστατα θ’ αυξηθούν προσεχώς εφόσον ο Καπιταλισμός τα κάνει όλα λάθος και εγκληματικά και κερδοφόρα.

Επιμύθιο: Στα τρισεκατομμύρια δολάρια ή ευρώ τζίρο-κέρδη του φρικτού Καπιταλισμού δεν υπολογίσαμε για την ώρα τα τεστ για τον Covid-19. Αρκεί να κάνετε μαθηματική πράξη, να σας πιάσει ίλιγγος, που δεν φταίει η… απλή μέθοδος των τριών! 

Στα 10 εκατομμύρια κατοίκους (Γκραικυλία) γίνονται ημερησίως 20.000 τεστ (δημόσια-ιδιωτικά), στα 7.5 δισεκατομμύρια της ανθρωπότητας, πόσα τεστ; Πολλαπλασιάζετε επί 90 δολάρια ή ευρώ (κατά μέσο όρο κόστος του τεστ) επί 365, οι μέρες του έτους. Τα μετράω καλά ή κάνω λάθος. Πάνω από 500 δισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια! Υπολογίστε, παρακαλώ, ότι μεγάλες χώρες, όπως Γερμανία, Η.Π.Α. τεστάρουν κάθε μέρα το 10 και 15% του πληθυσμού τους. Παράς με ουρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: