Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ


 Στην υπερεκτιμημένη και υπερήλικα Αρβελέρ αναφέρομαι που δίχως ίχνος ντροπής αναπαρήγαγε την ευγονική του πρίγκιπα Φιλίππου ζαχαρωμένη από γεύση διαφωτισμού για να είναι εύπεπτη!! Είναι υποχρεωτικό να έρθουν οι νέες γενιές να πάρουν τα ηνια παρακάμπτοντας εντέχνως ότι συμφωνεί με το δια του ιού ξεπάστρεμα των παλιών. Εξαίρεσε χυδαία τη πάρτη της.. Διαβάστε και φρίξετε.. 

 

 

"Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες” δηλώνει για τον κορονοϊό η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.. Και αυτό εν μέσω του πρώτου βιοχημικού πολέμου που έχει φέρει την επί γης κόλαση πριν οι ευάλωτοι πληθυσμοί συναντηθούν με την υπερκόσμια στο ραντεβού που η ίδια τους έχει κλείσει.

 Ο δημοσιογράφος γλείφοντας και έρποντας ενώπιόν της δεν αποπειράθηκε καν να της προβάλλει τις ενστάσεις διάσημων επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων που συντοχρόνω αυξάνονται και πληθύνονται. Βρήκε έτσι αυτό μορμολίκιο πεδίο δόξης λαμπρό και εξακολούθησε ακάθεκτη.  

 "Έχει καταντήσει σχεδόν να είναι ένα πράγμα υποχρεωτικό για να έρθουν οι νέες γενεές να πάρουν τα ηνία από τις προηγούμενες”. Δεν παρέλειψε να δηλώσει πως είναι αριστερή και αντιστασιακή, υπενθυμίζοντας πως ήταν μέλος της ΕΠΟΝ ενώ την ίδια στιγμή, δήλωσε τη στήριξη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς είναι “ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρυθμίσεις», όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: