Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤ' ΑΛΛΟ


 Ανωνύμου του Έλληνος


Όπως στιγμή δεν… φυλακιστήκαμε, οι συνειδητοί και εκλεκτοί, στο πρώτο λεγόμενο «lockdown»! Θα προσπαθούμε με κάθε μέσο να μη ψοφήσουμε, και ως την έσχατη ώρα, θα γλεντάμε κάθε λεύτερη αναπνοή, έξω, με αισθητική και αξιοπρέπεια, όρθιοι, δίχως φίμωτρο αργού θανάτου, σύγχρονη σβάστικα του Φασισμού. Πάντοτε θ’ αποκαλύπτουμε εγκλήματα του Καπιταλισμού. Εσχάτως τα… κορωνοειδή, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, που από αιώνες την έχει πετάξει στα τάρταρα του μέγιστου κέρδους:

 

 

•    ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Κατασκεύασε τον Covid-19 στο χημικό εργαστήριο με στόχο την με συνοπτικές διαδικασίες εξόντωση γέρων, αδύναμων και αρρώστων και με σωρό άλλες παράπλευρες ωφέλειες (για τους Καπιταλιστές) και απώλειες (για τους όχλους-λαούς του πλανήτη γη).

•    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκλεισε την παγκόσμια κοινωνία, αποφασίζομεν και διατάσσομεν, για πρώτη φορά αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, προφανώς προετοιμάζοντας το έδαφος για την ακριβώς αντίστροφη πορεία!

•    ΤΡΙΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Άνοιξε άρον-άρον και προπαντός με το στανιό την ούτω πως χειμάζουσα κοινωνία με αμελητέα ανοσία στέλνοντας τον κόσμο θύματα και βορά του μεταλλαγμένου ιού. Είναι πολλά τα λεφτά, τζίρος και κέρδη, πλέον σε τρισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, αντί για δισεκατομμύρια, που «έπαιζε» προ Κορωνοϊού, το σύστημα εξουσίας.

•    ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Συνεχίζει προκλητικά να ’χει τεράστιες ελλείψεις νοσοκομείων, Μ.Ε.Θ., ιατρικού και άλλου νοσηλευτικού προσωπικού, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες του γήινου πληθυσμού.

•    ΠΕΜΠΤΟ ΨΕΜΑ: Για μεγίστη κονόμα των νονών της γης και αποφυγή πολιτικού κόστους από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας λόγω του καταρρέοντος υγειονομικού μηχανισμού, σας φορά βρωμερές μάσκες, που είναι αργός θάνατος. Και…

•    ΕΚΤΟ ΨΕΜΑ, σας λένε ψέματα με το τσουβάλι, επί παντός επιστητού, πολύ περισσότερο στο κατά τεκμήριο φοβικό ζήτημα της υγείας του όχλου!

Τους πιστεύετε; Γιατί τους πιστεύετε, κωθώνια; Μην τους πιστεύετε επ’ ουδενί, γιατί είναι άθλιοι απατεώνες, που θεό έχουν το ματωμένο κέρδος! Να μιλήσουμε για την αποικία Γκραικυλία; Όταν θέλουν να πάρουν σκληρά μέτρα, δραματοποιούν χυδαία καταστάσεις. «Κοκκίνισε η Αττική»! Με 200 κρούσματα την μέρα στα πέντε εκατομμύρια κατοίκους; Πού ξέρετε, ότι είναι 200 και όχι 20 ή 2.000; Τα είδατε με τα μάτια σας; Τα μετρήσατε; Πέστε μου, από το 1821 μέχρι σήμερα, πότε η ξενόδουλη ντόπια εξουσία σάς είπε αλήθεια; ΟΥΔΕΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: