Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

AΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΑΠ

 ΣΤΑ SWINGERS CLUB TOY ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ 

 


Βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό ο εν λόγω βουλευτής που σύμφωνα με την εισαγγελία Πειραιά ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του – εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία 276 υπέρ-- για συμμετοχή στις γνωστές παρτούζες που κατά κομψό τρόπο καλούνται ανταλλαγές συντρόφων. 

Το όνομά του ενεπλάκη επειδή κατά το επίδικο διάστημα ήταν αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής (!) στον Δήμο Πειραιά και είχε επιβεβαιωθεί η παρουσία του στις απόκρυφες εστίες του πολυδιαφημισμένου και σεξιστικού περιεχομένου χώρου. 

Ένα παιχνίδι -- σύμφωνο με τους νέους κανόνες της μιντιακής ηθικής-- αποφόρτισης και ανανέωσης από την καθημερινή ρουτίνα της συνύπαρξης είναι και δεν καταλαβαίνω ποιο το αμάρτημά του – ακόμη και αν συμμετείχε-- για να απασχοληθεί μια ολόκληρη βουλή, υπό αυτές τις --κοινωνικές οικονομικές κι εθνικές συνθήκες-- θερμοκρασίας και πίεσης μαζί του. 

Πιθανόν εκ της θέσης του που αφορούσε τον έλεγχο και την ποιότητα ζωής, δεδομένου ότι η λειτουργία αυτού του τύπου των ερωτικών φωλιών, μπορεί να είναι απαγορευτική, αλλά ακατάσχετη. 

Εντάσσεται στο πρόγραμμα επενδύσεων της δεξιάς του διδύμου Γεωργιάδη Μητσοτάκη και ως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται για τους καταγγέλλοντες βουλευτές της αντιπολίτευσης, ύψιστο μέλημά τους είναι να τηρούν αυτές τους κανόνες των χρηστών ηθών. 

Εκτός της κρεβατοκάμαρας των Swingeres συντρέχουν εγκλήματα ανθρωποκαταστροφής τα οποία ωστόσο αφού λούστηκαν στην κοινοβουλευτική νομιμοποίηση απόκτησαν και ηθικό περιεχόμενο. Και ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό μας είχε κάποτε ξαφνιάσει ένας έτερος καπαδόκης της δεξιάς πτέρυγας της βουλής.. Ο Βουλγαράκης με το σκάνδαλο Αρσενίου. 

Κατά συνέπεια προς τι ο πόνος και ο κοπετός; Όταν οι νόμοι φέρνουν τη βία της φτώχειας γιατί έγιναν δεσποτικοί, τα ήθη χαλαρώνουν.. Αλλά: Οι τα φαιά φορούντες και περί ηθικής λαλούντες.. Παλιοξεφτίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: