Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

 Όταν ο Μεγαλέξανδρος εκστράτευε τόσο κατά της Αθήνας όσο και κατά της Ανατολής ήταν πολιτισμός. Όταν τα ανθρώπινα ερείπια που αφήνουν πίσω τους οι σύγχρονοι Μεγαλέκοι καταφεύγουν στη Δύση είναι τρομοκρατία.. (βίντεο)

 


Στην πρώτη τους τηλεμαχία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είπε στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι «τα έκανε θάλασσα» κατά τη διάρκεια της θητείας του.

«Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική, έλα τώρα», είπε ο Μπάιντεν, εμφανώς απαυδισμένος διότι ο μεγιστάνας τον διέκοπτε συνεχώς. Όπου ναναι να περιμένετε και το παραμύθι των ελληνοαμερικανών πως ο Μπάϊντεν υπήρξε φιλέλλην και μύστης των Ελευσίνιων Μυστηρίων!! Τόσο όσο ο ουμανισμός της Χίλαρι και του Ομπάμα που κατέσφαξαν τη Λιβύη και των Μπους που έλουσαν την Αραβία στο αίμα.. 

Όταν ο Μεγαλέξανδρος εκστράτευε τόσο κατά της Αθήνας όσο και κατά της Ανατολής ήταν πολιτισμός. Όταν τα ανθρώπινα ερείπια που αφήνουν πίσω τους οι σύγχρονοι Μεγαλέκοι καταφεύγουν στη Δύση είναι τρομοκρατία.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: