Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!!! ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..

 


 

 Απαράδεκτο κείμενο για γιατρούς, η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) που απειλεί απροκάλυπτα, την ελεύθερη επιστημονική έκφραση: 

"Καταδικάζουμε απερίφραστα ανυπόστατες και επικίνδυνες απόψεις σχετικά με την πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης που αποπροσανατολίζουν το κοινό και βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ΙΣΑ θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του απέναντι σε μέλη του που δεν ενστερνίζονται τις διεθνείς επιστημονικές απόψεις για το θέμα..." τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ #Γιώργος #Πατούλης. 

Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε να μη γίνει αποδεκτό το αίτημα για παραχώρηση της αίθουσας του κτιρίου του Συλλόγου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Επιστήμη & Κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας, στις 19-20 Σεπτεμβρίου. 

#ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ #ΙΑΚΩΒΟ #ΤΊΓΚΑ (Υγειονομικός Επιθεωρητής - Επόπτης Δημόσιας Υγείας): 

1. Από πότε η όποια διαφορετική επιστημονική άποψη, ακόμη και λανθασμένη να ειναι, διώκεται, άνευ συζητήσεως και μάλιστα Δημόσιας; τι σχέση έχει αυτό με την Ιατρική επιστήμη, η οποία βασίζεται στην έρευνα και την απόδειξη; 

2. Ποιος έδωσε το Αλάθητο στις διεθνείς επιστημονικές απόψεις; 

3. Γιατί δεν παραχώρησαν την αίθουσα του κτηρίου, για την διεξαγωγή του Συνεδρίου; με ποια αιτιολογία; 

4. Γιατί δεν πήγαν να αντιπαρατεθουν στο #Παγκόσμιο #Διεπιστημονικό #Συνέδριο; αυτό δεν εξέφρασε διεθνείς επιστημονικές απόψεις; αλλά, ποιοι να αντιπαρατεθουν και τι να αντιπαραθεσουν; τον τρόμο που σπέρνουν σε απλούς πολίτες, δεν θα μπορούσαν να τον αντιπαραθεσουν σε συναδέλφους τους. 

5. Από πότε ο ΙΣΑ αρνείται την επιστημονική έρευνα και μελέτες; και τις αποδειξεις που προκύπτουν από αυτήν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: