Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 Τον καπιταλισμό ή θα τον σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσει...

Ανωνύμου του Έλληνος

 

Τί να κάνετε εμπρός στον βιοχημικό θάνατο που μοιράζουν; Όποιος αρρωσταίνει φεύγει από την δουλειά και την κοινωνία, περιθάλπετε δωρεάν και αποτελεσματικά και επιστρέφει κατόπιν υγιής και δριμύτερος! Φάρμακα, εμβόλια, νοσοκομεία. 

Αλλά εσείς παίζετε το παιχνίδι του πανάθλιου συστήματος. Και οι μανδαρίνοι, τα ανά τον καπιταλιστικό κόσμο πολιτικά και κομματικά συστήματα χεστήκανε για την υγεία μπροστά στο λεγόμενο πολιτικό κόστος. 

Εδώ βρίσκεται και το μυστικό της μάσκας, πέρα από την μεγάλη καθημερινή κονόμα: Προκειμένου να νοσήσουν πολλοί, να μη χωράνε τα νοσοκομεία κι οι εντατικές, να πεθαίνουν στον δρόμο και να χάσουμε την κουτάλα της εξουσίας, βάλτους να φοράνε με το ζόρι και με πρόστιμα μάσκες, άσε να ψοφά αργά από τα σάλια τους. 

Σε δέκα χρόνια, που θα νοσήσουν με Χ.Α.Π. και άλλα προβλήματα, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει! Να την βγάλουμε καθαροί, σαν πρωθυπουργοί, υπουργοί κι άλλα πουλημένα τομάρια της εξουσίας κι άσε τον όχλο να ψοφάει βραδέως! 

Να η ολέθρια φιλοσοφία, πανάθλιοι Καπιταλιστές. Να γιατί ο Φασισμός της μάσκας! 

Επειδή η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα δεν μασά τα λόγια της, ούτε φοβάται, έχει και πιο σημαντικά «τί να κάνουμε;», Ξαναγράψαμε: 

Τέσσερα δισ. ηλίθιοι πανικόβλητοι κλείστηκαν σπίτια τους για 2-3 μήνες. Οι μισοί να κατέβαιναν στους δρόμους της ταξικής πάλης να κάψουν την γη απ’ άκρου σ’ άκρο, να ξημερώσει καινούργια ζωή, χωρίς Καπιταλισμό! 

Τί να γίνει; Του Φλόιντ των Η.Π.Α. και του Θρύλου! Αυτή η ομάδα δεν είναι ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία. Είναι δύναμη και ιδεολογία με τα μεγάλα θετικά και αρνητικά. Αυτή είναι η λύση. Πενήντα χιλιάδες κόσμος στο Πασαλιμάνι γιόρτασε το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγνοώντας τις επιβολές του Φασισμού. Στο πολλαπλάσιο…. 

Εκατομμύρια, παγκόσμιες εξεγέρσεις κατά του Καπιταλισμού. Όχι όμως με λεηλασίες, απελπισμένες κραυγές κι αντικοινωνικές εκδηλώσεις (Η.Π.Α.), ούτε με φανατισμό ποδοσφαιρικό! Ταξική πάλη με συγκεκριμένα αιτήματα, μαζικές μορφές, χαρισματικούς ηγέτες, που θα βγουν στα πεδία παλλαϊκής ταξικής πάλης. Έτσι θα νικήσουμε όχι μόνο τον Κορωνοϊό (εφαρμόζοντας σωστά ανοσία της αγέλης) αλλά και την πηγή του. Ο Καπιταλισμός δεν έχει τρίτο δρόμο ή θα τον σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: