Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

 ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΔΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ..

Τούρκοι εθνικιστές γράφει ο Τουρκικός Τύπος βεβήλωσαν με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία στο Καστελόριζο.. Επιτέλους γιατί εμείς θεωρούσαμε ενόχους ένα κοπάδι μικροαστών που από πρόβατα μεταμορφώθηκαν σε λύκους..

 

 

Εκατό κιλά κόκκινης μπογιάς πέταξαν Τούρκοι εθνικιστές πάνω στην ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στη δεξιά πλευρά του Καστελόριζου. 

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου Karar TV, που έδωσε στη δημοσιότητα και πλάνα από drone μετά τη δολιοφθορά. 

«Μετά την πυρπόληση της τουρκικής σημαίας σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη , μια ομάδα Τούρκων πολιτών, μηχανικών στο επάγγελμα, έβαψε την τεράστια ελληνική σημαία στο νησί Καστελόριζο με κόκκινο χρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πηγές, χρησιμοποιήθηκαν 100 κιλά μπογιάς στην επιχείρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου, 26 Σεπτεμβρίου. Σε νυκτερινές πτήσεις, που δεν αντιλήφθηκαν οι Έλληνες στρατιώτες και συνεχίστηκαν μέχρι τις 09:00 το πρωί χρησιμοποιήθηκαν drone», αναφέρει το ρεπορτάζ του ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: