Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

H ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ


Τι έγραφα τη 1η Αυγούστου του 2018 για την αποφράδα ημέρα της φονικής λάβας ..Θα συμβεί ξανά..







Εντάξει ρε Συριζαίοι.. Το φορέσαμε το μοντελάκι της ατομικής ευθύνης αλλα το πετάξαμε γιατι δεν μας έκανε ωραία μέση. Επειδή της ατομικής προηγείται η συλλογική.. Γκέγκε παλιομαλάκες;
Είστε τρισήμισυ χρόνια στα κουμάντα της χώρας και ακόμη μιλάτε για την άναρχη και αυθαίρετη δόμηση της ανατολικής αττικής..


Και που; Πάνω από τον θάνατο. Και πότε ; Αφού προηγουμένως και συγκεκριμένα το 2017 προβήκατε σε μαζική νομιμοποίηση των αυθαιρέτων γιατί οι τοκογλύφοι είχαν χρεία ζεστού χρήματος. Που παραπέμπει αυτό; Στο αγαπημένο σας μότο. Πως το κράτος έχει συνέχεια!


Φωτοτυπήσατε δηλαδή τους κατά κανόνα κομματάρχες της δεξιάς και τις μπάσταρδες συνειδήσεις των θεσμών εξουσίας που ευνόησαν την αυθαιρεσία για προσωπικό πλουτισμό.. Και γιατί; Επειδή το κράτος αδυνατούσε να χαράξει κεντρικό σχεδιασμό προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει μια από τις λαϊκές ανάγκες. Τη βασικότερη. Την ανάγκη της αναψυχής δια του εξοχικού.


Κατά συνέπεια και για να μην έχετε την εντύπωση πως όλοι είμαστε χαχόλοι. Την συλλογική ευθύνη την έχει πρωτίστως το κράτος.. Μόνο που το κράτος δεν είναι απρόσωπο. Δεδομένου λοιπόν του γεγονότος αυτού αν υφίσταται ατομική ευθύνη και ενοχή τότε την διεκδικείτε εξ ολοκλήρου εσείς.. Ως σύνολο αλλά και κατά μόνας. Και κάποια στιγμή θ’ αποδοθεί για να σταθείτε ενώπιον του φυσικού ή του ιστορικού σας δικαστή..Κι εσείς και οι πολιτικοί προγονοί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: