Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ELLINIKA HOAXES


Πόσο ζώα μπορεί να είναι οι αναγνώστες τους; Σχημάτισε πανηγυρίζοντας ο Πέλκας με τα ακροδάχτυλά του το πρώτο γράμμα από το όνομα της συντρόφου του και τα ούγκανα της ακροδεξιάς βρήκαν πως έστελνε δια του σταυρού μήνυμα στον Ερντογάν που ασελγεί επί της ελληνικής κυριαρχίας!! Αυτό δεν είναι λαός.. Είναι όχλος των ψηφιακών μέσων κοινωνικού αυνανισμού .. Στο έλεος του Ερντογάν και των συμμάχων του στο Νάτο τελούμε..






Ισχυρισμός:

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας σχημάτισε με τα δάκτυλά του τον σταυρό, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού του τέρματος που σκόραρε εναντίον τουρκικής ομάδας στις 25 Αυγούστου 2020.

Συμπέρασμα:

Ο ποδοσφαιριστής σχημάτισε το γράμμα "Κ" που αναφέρεται στην γυναίκα με την οποία έχει δεσμό.
Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, που διεξήχθη στις 25 Αυγούστου 2020, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας, Δ. Πέλκας, πλησίασε στην κάμερα και προέβη σε μία χειρονομία. Σύμφωνα με αρκετές ιστοσελίδες, ο ποδοσφαιριστής σχημάτισε τον σταυρό με τα δάκτυλά του. Αυτός ο ισχυρισμός, όμως, δεν είναι αληθής.





Τι ισχύει;

Στο βίντεο των στιγμιοτύπων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την τουρκική Beşiktaş για τον β΄ προκριματικό γύρο της διασυλλογικής διοργάνωσης Champions League, παρατηρούμε τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Πέλκα, να κατευθύνεται στην κάμερα μετά την επίτευξη από τον ίδιο του τρίτου τέρματος [ο αγώνας έληξε 3-1]. Ωστόσο, όπως παρατηρούμε στα σχετικά στιγμιότυπα του πανηγυρισμού, ο ποδοσφαιριστής δεν σχηματίζει σταυρό, αλλά ένα απροσδιόριστο σχήμα που για τον θεατή φαίνεται ως αντεστραμμένο κάππα (Κ).

Στιγμιότυπα από το 1:33 του επίσημου βίντεο του PAOK TV. Είναι εμφανές και από το ύφος του πανηγυρισμού ότι πρόκειται για αφιέρωση, και όχι για κάποιο “μήνυμα” προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν και την Τουρκία.

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagramδιευκρίνισε ότι σχημάτισε το γράμμα Κ, για χάρη της γυναίκας με την οποία έχει δεσμό.

«Είναι ένα “Κ” παιδιά, το πρώτο γράμμα του ονόματος της κοπέλας μου… Τίποτε άλλο!!
Στιγμιότυπο που ελήφθη στις 26/8/2020 από «ιστορία» του ποδοσφαιριστή στο instagram

Εν τέλει, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο ισχυρισμός πως ο ποδοσφαιριστής Δ. Πέλκας σχημάτισε με τα δάκτυλά του τον σταυρό, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού του τέρματος που σκόραρε εναντίον τουρκικής ομάδας στις 25 Αυγούστου 2020, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και καταρρίπτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: