Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ


 
Αντί ν' ασχολούνται με την έρευνα αντιμετώπισης του συνταξιουχοκτόνου ιού παριστάνουν τους ληξίαρχους καταγραφής θανάτων και μοιράζουν μάσκες όπως οι φύλαρχοι της αφρικής ζουμιά..Ξεφτιλισμένοι..




Το έχω γράψει άπειρες φορές.. Η κρίση ξεκίνησε από την άχρηστη και εξωνημένη διανόηση για να καταλήξει οικονομική και κοινωνική..




Προσέξτε μαλακίες κι αντιφάσεις: Σύψας (μεγαλοκαθηγητής κι αυτός):

"ΌσοΙ γυρίζουν από τις διακοπές τους για τουλάχιστον 7 μέρες να μην έρχονται σε επαφή με την οικογένεια τους και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να φορούν μάσκα, αν έχουν μέσα στο σπίτι ευπαθή άτομα, όπως γιαγιάδες και παππούδες.Ακόμα,πέρα από τα κρούσματα έχουμε και τις δομές που προσβάλλονται και αποτελούν υγειονομική βόμβα".

Μάλιστα.Αυτός ο τύπος,ο μεγαλοκαθηγητής ντε,ο οποίος είναι μέλος της...task force των λοιμωξιολόγων είναι ο ίδιος τύπος που όταν άνοιγαν τα σύνορα,χωρίς κανένα σχέδιο και προφύλαξη,δήλωνε πως δεν γίνεται να είμαστε συνεχώς κλεισμένοι μέσα και πως είναι απαραίτητες και οι διακοπές και η διασκέδαση για τη νεολαία,ενώ δήλωνε ακόμα πως η κατάσταση στα σύνορα είναι καλή και δεν υπάρχει θέμα.

Ακόμα,δήλωνε ότι η κατάσταση στα γηροκομεία είναι ελεγχόμενη και δεν πρέπει να ανησυχούμε,

Τώρα,ο ίδιος μεγαλοκαθηγητής δηλώνει πως "έχουμε πόλεμο που τον χάνουμε",θεωρεί τα γηροκομεία κι άλλες κλειστές δομές "υγειονομικές βόμβες" και ζητάει,ούτε λίγο ούτε πολύ...τη φυλάκιση αυτών που επιστρέφουν από διακοπές,τις οποίες...σύστηνε πριν λίγο καιρό!

Μετά,όλοι αυτοί οι...μεγαλόσχημοι,απορούν γιατί ο κόσμος δυσπιστεί απέναντι τους.Πως να μη δυσπιστεί κανείς όταν ακούει από το ίδιο άτομο...5 και περισσότερες διαφορετικές απόψεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια: