Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΛΕΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ο Αμβρόσιος προκαλεί: «Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει» - Τέχνασμα των σκοτεινών δυνάμεων ο κορωνοϊός, εργαλείο του διαβόλου η μάσκα - MediaΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!! -- ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ !! ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΜΑΣΚΑ !!





Κοίτα να δεις που αν στην θέση του αντίχριστου έγραφε καπιταλισμός θα μας έφερνε όλους σε θέση ΜΑΤ ο χωροφύλακας.. Όμως Αμβρόσιε όταν ο καπιταλισμός μοίραζε από τα μαγαζιά σας το όπιό του για ν' αποχαυνώσει τους λαούς άχνα δεν έβγαζες..Το τελευταίο πακέτο με τις συγνώμες που έστειλε ο θεός το εκτελωνίσαμε κι άλλη αποστολή προς το παρόν δεν προβλέπεται


"Ξαναχτυπά" ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος σχετικά με τον κορονοϊό.
Στο προσωπικό του ιστολόγιο έκανε μια ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τη μάσκα ως "εργαλείο του διαβόλου". 
Επίσης αναφέρει ότι "μέτρα όπως η μάσκα, η μεταξύ μας υποχρεωτική απόσταση, η απαγόρευση των ιερών Πανηγύρεων και της Λιτανείας των ιερών Εικόνων των Αγίων της Εκκλησίας μας, το κλείσιμο των Ναών, η απαγόρευση της κωδωνοκρουσίας, καθώς επίσης η χρήσις των διαφόρων απολυμαντικών ακόμη και στο Ναό κλπ. κλπ., δηλ. όλα αυτά τα πρωτόγνωρα απαγορευτικά μέτρα, που τώρα πλέον έδεσαν και έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, και πάνω από όλα ο φόβος μήπως μολυνθούμε ο ένας από τον άλλο με τον Κορονοϊό, όλα αυτά, που συνθέτουν την υποκρισία των παραγόντων του Δημοσίου Βίου, είναι σημεία των καιρών! 
Ένας νέος κόσμος ανατέλλει! Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα". 
Επίσης, επιτίθεται στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά λέγοντας ότι εκείνοι σε εκδηλώσεις που παραβρέθηκαν δεν φορούσαν μάσκες, ούτε τηρούσαν τις αποστάσεις, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: