Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ

Οργή των διοργανωτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής - Media Ιλαροτραγικά φαινόμενα σε όλη τη Χώρα.. Στο Ναύπλιο επιχειρηματίας βούτηξε στη θάλασσα για να μην του καταλογίσουν πρόστιμο.Στην Αθήνα άγριες βολές κατά της περιφέρειας για την ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και στην Κρήτη χρεώνουν στο κέντρο του γλεντιού τον υπερβάλλοντα αριθμό των καλεσμένων .. Τι λένε όλοι αυτοί σε ένα κράτος καλοκαιρινή επιθεώρηση; Δεν θα πεθάνουμε κουφάλες νεκροθάφτες..




Στη θάλασσα πήδηξε ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το argolidatv.gr, έλεγχος που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου, διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα. Έτσι επιβλήθηκε πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ και λουκέτο στην επιχείρηση.



Στην Κρήτη κάποιοι σκέφτηκαν να δηλώνουν τους παραπάνω καλεσμένους του γάμου ως πελάτες του μαγαζιού που γίνεται το γλέντι. Τι κάνουν; Δηλώνουν τους καλεσμένους (που υπερβαίνουν τους 100) ως… πελάτες της ταβέρνας/μαγαζιού που γίνεται το γλέντι του γάμου.

 Κρήτη: Τι σκέφτηκαν για να...προσπεράσουν το όριο των 100 ατόμων στους γάμους - Media

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 


Οργή των διοργανωτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής - Media
Με οργισμένο τρόπο αντέδρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για αναστολή ων των εκδηλώσεων πολιτισμού έως και τις 31 Αυγούστου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις Πατούλη αναφέρει τα εξής:

 Ο ΠΣΔΠΕ χαιρετίζει κάθε απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφερειακής διοίκησης για την πραγματοποίηση και όχι την ακύρωση ή την αναβολή συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων.

Σε μια εποχή που ο πολιτισμός δοκιμάζεται και οι άνθρωποί του όπως όλοι οι πολίτες βιώνουν τις δυσβάσταχτες οικονομικές συνέπειες της πανδημιας, είναι σημαντικό για εμάς η τοπική αυτοδιοίκηση και η Περιφέρεια να στηρίζει και να κατανοεί και να μην ακυρώνει και να αναβάλλει.

Το καλοκαίρι αυτό είναι το δυσκολότερο όλων τόσο για το καλλιτεχνικό ανθρώπινο δυναμικό όσο και για τις επιχειρήσεις. Η ύπαρξη, η στήριξη και η πραγματοποίηση μιας πολιτιστικής παράστασης, βοηθά τους εργαζόμενους στον πολιτισμό να διατηρήσουν με αξιοπρέπεια τον βιοπορισμό τους μέχρι να περάσει αυτή η πρωτόγνωρη για όλους μας συνθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: