Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ

news440a 
Ανωνύμου του Έλληνος


Αν έδειξε κάτι πολύ σοβαρό, όσο και τραγικό ο Κορωνοϊός, ο Α΄ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας, είναι η ολοκληρωτική κατάρρευση των συστημάτων υγείας και περίθαλψης όλων ανεξαιρέτως των χωρών της γης (ίσως με εν μέρει εξαίρεση την Κίνα) και η απόλυτη γελοιοποίηση και ξεφτίλα των γιατρών, που είναι βαποράκια του άθλιου συστήματος εξουσίας, γιουσουφάκια των διεθνών φαρμακευτικών μονοπωλίων.

 

Όλοι αυτοί είναι άθλιοι κομπογιαννίτες σε αντίθεση με τους υγειονομικούς, που δίνουν μεγάλη μάχη στα νοσοκομεία αναφοράς COVID-19 (γιατροί, νοσοκόμες και λοιπό προσωπικό). Στην διάλυση συστημάτων υγείας με μια έστω ισχυρής μεταδοτικότητας γρίπη σε συνδυασμό με την φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πληθυσμών του πλανήτη οφείλονται τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.

Στην κατηγορία των κομπογιαννιτών είναι και μυριάδες άλλοι γιατροί σε όλη την γη, που κυριολεκτικά χεσμένοι πάνω τους έκλεισαν άρον-άρον από τις πρώτες μέρες τα ιατρεία (από παιδιάτρους έως νευρολόγους) μην τυχόν μολυνθούν. Αυτά λέει, σκουλήκια, ο όρκος του Ιπποκράτη; Φιλοτομαρισμός στην νιοστή δύναμη!

Ουδόλως με νοιάζουν τα πτυχία σας, τα διδακτορικά, οι δημοσιεύσεις, τα πειράματα, οι ξένες γλώσσες και τα βραβεία. Δίχως ανθρωπιά, εθελοντισμό κι αυτοθυσία είναι κωλόχαρτα του Καπιταλισμού, που όλα τ΄ αγοράζει, πρώτους εσάς, επίορκους κομπογιαννίτες εξουσίας, πανικόβλητα γιατρουδάκια ποικίλων ειδικοτήτων αλλά μιας νοοτροπίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: