Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ



Εκδήλωση ενδιαφέροντος 27 χωρών και απειλή κυρώσεων κατά της Μόσχας από τον διαβολικά καλό Τραμπ.. Πρόκειται πράγματι περί ηλιθίου αλλά και του καθρέπτη του λούμπεν  Αμερικανού..Κάτι σε Γέλτσιν θυμίζει ή κάνω λάθος;




Συνολικά 27 χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του ρωσικού εμβολίου για τον κορονοϊό, όπως δήλωσε η Αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Τατιάνα Γκολίκοβα. Για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε η αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Τατιάνα Γκολίκοβα, σήμερα, Τετάρτη, δηλώνοντας ότι 27 χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του. Βίντεο για το ρωσικό εμβόλιο

Πώς το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V θα «καθαρίσει» τον πλανήτη από τον κορονοϊό

Η ίδια πρόσθεσε ότι ήδη έχουν επιλεγεί τρεις βιομηχανικοί χώροι για την παραγωγή των εμβολίων κατά του κορονοϊού. Αναφερθείσα στο ρωσικό εμβόλιο που αναπτύσσει το κέντρο Vektor, δήλωσε ότι οι κλινικές δοκιμές θα ολοκληρωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ η καταχώρηση θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Τατιάνα Γκολίκοβα, όσοι έχουν λάβει το ρωσικό εμβόλιο δεν έχουν παρουσιάσει επιπλοκές. Υπενθυμίζεται ότι σε δεύτερο στάδιο δοκιμών βρίσκεται το εμβόλιο που αναπτύσσει το ρωσικό κέντρο ιολογίας Vector στο Νοβοσιμπίρσκ, γεγονός που ανακοινώθηκε μόλις μια εβδομάδα αφότου η Ρωσία καταχώρησε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού στον κόσμο.

 Στις 11 Αυγούστου, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ανακοινώσει ότι η Ρωσία είχε καταχωρήσει το πρώτο εμβόλιο COVID-19 στον κόσμο, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό από τον Ιανουάριο του 2021. Πριν από αυτό, θα γίνει εμβολιασμός σε καθηγητές και ιατρούς. Το επίμαχο εμβόλιο ονομάστηκε «Sputnik V» και παρήχθη από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Γκαμαλέγια της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: