Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ


 Ο ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΑΓΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...




 Βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό στο ευρωκωλοχανείο και από κοινού με άλλα κοινωνικά παράσιτα ζητά νομίζετε τι!! Να αποκαθηλωθεί το άγαλμα του Λένιν που υψώθηκε στη Γερμανική πόλη Gelsenkirchen με πρωτοβουλία του γερμανικού Marxistisch – Leninistische Partei Deutschlands (MLPD). Τι έχω να πω εγώ; Πως όταν σε βρίζει ένα κοινωνικό παράσιτο και κυρίως ένας μπετόβλακας είναι μια κάβλα (ναι κάβλα όχι απλώς ηδονή) αριστοκρατικής αισθητικής




Ο αντικομμουνιστικός «σένσορας» της ΕΕ χτύπησε ξανά στη …βάρδια του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή και κατόπιν «ανεξαρτητοποιημένου» ευρωβουλευτή Λαγού, που με κάθε αφορμή δικαιολογεί το όνομά του, ως κανονικός «λαγός» στο αντικομμουνιστικό κυνήγι μαγισσών που εξαπολύει η ΕΕ, στο έδαφος της θεωρίας των «ολοκληρωτισμών».

Μετά τις μνημειώδεις Ερωτήσεις τους για να αλλάξουν όνομα ιστορικοί δρόμοι σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που έφεραν τα ονόματα κλασικών του Μαρξισμού – Λενινισμού, ο φασίστας ευρωβουλευτής επανήλθε με νέα Ερώτηση, που συνυπογράφει με άλλα ακροδεξιά φιντάνια, ύστερα από πρόσκληση ενός Εσθονού ευρωβουλευτή (τι παράξενο…).

Τι ζητάει αυτήν τη φορά; Ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποκαθήλωση του αγάλματος του Λένιν που στήθηκε στην γερμανική πόλη Gelsenkirchen με πρωτοβουλία του γερμανικού Marxistisch – Leninistische Partei Deutschlands (MLPD).

Ρωτάει μάλιστα την Κομισιόν αν συμφωνεί «με την ανέγερση ενός αγάλματος που αναπαριστά έναν άνθρωπο υπεύθυνο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και το οποίο φαίνεται ότι υμνεί μια ιδεολογία που σκότωσε περίπου 100 εκατομμύρια ανθρώπους» και αν «θα ήταν ίδια η αντίδρασή της αν η Ερώτηση αφορούσε στο άγαλμα ενός ναζιστή ηγέτη», παίζοντας το γνωστό παιχνίδι των «δύο άκρων», που βγάζει λάδι το ναζισμό. Καλεί τέλος την Κομισιόν (λες και δεν ξέρει…) «να δηλώσει ανοιχτά και δημοσίως ποια είναι η θέση της σχετικά με τον κομμουνισμό και την εξύμνησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: