Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΠΕΙΛΗ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ! !


ΚΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ



Ποιος το υπογράφει; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και φυσικά δεν αφορά αυτούς αλλά τους λαούς !! Και πότε; Όταν ο Ζαν Ζίγκλερ δηλώνει δημόσια πως ο θάνατος από την πείνα είναι δολοφονία!! Πάρτε τα μάτια σας από το δάχτυλο και κοιτάξτε κατά που στρέφεται το βλέμμα του δήμιου καπιταλ(η)στή. Έρχονται μέρες ζοφερές και οι θεοί δεν σώζουν τους μαλάκες..




Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) μόλις έκανε μια μεγαλοπρεπή ανακάλυψη και δήλωσε (21 Ιουλίου 2020) με τον ανησυχητικό τίτλο "Αυτή είναι τώρα η μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο - και δεν είναι κοροναϊός".

Η υπέροχη ανακάλυψη αναφέρεται ως «Η ευημερία είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο μας, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έκθεση». . Αυτή η «συγκλονιστική και αποκαλυπτική είδηση» είναι τα «κύρια συμπεράσματα μιας ομάδας επιστημόνων από την Αυστραλία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν προειδοποιήσει ότι η αντιμετώπιση της υπερκατανάλωσης πρέπει να καταστεί προτεραιότητα.

Η έκθεσή τους, με τίτλο «Προειδοποίηση επιστημόνων για την επίδραση», εξηγεί ότι «η ευημερία είναι ο μοχλός των περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων και, επομένως, η πραγματική βιωσιμότητα απαιτεί σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, αντί να ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετή η πιο αποτελεσματική χρήση των πόρων».

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το πλαίσιο της δήλωσης WEF, ας ακολουθήσουμε λίγο. Στις 3 Ιουνίου 2020, ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του WEF, Klaus Schwab, παρουσίασε αυτό που το WEF και όλες οι ελίτ και ολιγάρχες πίσω από αυτό αποκαλούν The Great Reset:

«Ο κόσμος πρέπει να δράσει από κοινού και γρήγορα για να ανανεώσει όλες τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση έως τις κοινωνικές συμβάσεις και τις συνθήκες εργασίας…

Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην τεχνολογία , πρέπει να μετασχηματιστεί. Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια «Μεγάλη Επαναφορά» του καπιταλισμού ». Σύμφωνα με τον συγγραφέα Matthew Ehret-Kump, η συγκέντρωση περιλάμβανε ελίτ από το «ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον εταιρικό και τον τραπεζικό τομέα», όλοι αναζητούν «να επωφεληθούν από το COVID-19 για να κλείσει και να« επαναφέρει »την παγκόσμια οικονομία υπό ένα νέο λειτουργικό σύστημα με τίτλο Green New Deal. " Ο Gary Barnett γράφει στις 16 Ιουλίου 2020 «…

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην ιστορία του ανθρώπου. Η σοβαρότητα αυτής της πλοκής δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Δεν οφείλεται σε καμία απειλή συμβατικού πολέμου ή πυρηνικής εξόντωσης, βασίζεται στο γεγονός ότι πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο που διεξάγεται από ψυχοπαθείς εναντίον όλης της ανθρωπότητας και προωθείται από μια μικρή ομάδα τεράτων που έχουν πάρει τον έλεγχο μυαλά των μαζών μέσω της μακροπρόθεσμης κατήχησης και των πολιτικών που αποσκοπούν στην αναπαραγωγή της εξάρτησης. " Και,

 «Ο φόβος είναι το νέο όπλο μαζικής καταστροφής, όχι επειδή είναι νόμιμος, αλλά επειδή οι άνθρωποι έχουν χάσει όλη τη θέληση να είναι ελεύθεροι, έχουν χάσει κάθε ικανότητα σκέψης και αναζητούν καταφύγιο και παρηγοριά ως συλλογικό κοπάδι μόνο ικανό να υπάρχει σε κοινωνία που βασίζεται σε ολοκληρωτικό κανόνα. " Και τελικά,

«Η λαχτάρα για ελευθερία χωρίς το θάρρος να την διεκδικήσει, είναι μια χωρίς νόημα προσπάθεια, καθώς οποιαδήποτε πραγματική απαίτηση από τις μάζες θα άφηνε τη κυβερνητική ελίτ γυμνή και φοβισμένη. Το μόνο που είναι απαραίτητο για την επίτευξη της ελευθερίας είναι να το θέλουμε, και αυτό από μόνο του μπορεί να νικήσει την τυραννία. "

Ο Γκάρι Μπάρνετ παραθέτει επίσης από την «Πολιτική της Υπακοής» του Étienne de la Boétie: «Αυτός που κυριαρχεί λοιπόν σε εσάς έχει μόνο δύο μάτια, μόνο δύο χέρια, μόνο ένα σώμα, όχι περισσότερο από το να κατέχει ο λιγότερος άνθρωπος ανάμεσα στους άπειρους αριθμούς που κατοικούν στις πόλεις σας. δεν έχει τίποτα περισσότερο από τη δύναμη που του προσδίδεις για να σε καταστρέψει. " Λοιπόν, το WEF το πήρε τελικά σωστά.

Η ευημερία και όλα αυτά που δημιουργούν ευημερία και όλο και μεγαλύτερη ευημερία, διευρύνουν το χάσμα, πλούσιοι φτωχοί - και δημιουργούν απόλυτη φτώχεια, δυστυχία, λιμό και θάνατο Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων (WFP), χωρίς covid, κάθε χρόνο περίπου 9 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από λιμό ή ασθένειες που σχετίζονται με την πείνα.

Το WFP προβλέπει ότι ο αριθμός των ατόμων που αντιμετωπίζουν οξεία επισιτιστική ανασφάλεια (IPC / CH 3 ή χειρότερα) ανέρχεται σε 265 εκατομμύρια το 2020, αυξημένο κατά 130 εκατομμύρια από τα 135 εκατομμύρια το 2019, ως αποτέλεσμα του οικονομικού αντίκτυπου του COVID-19 (Δες αυτό).

Πολλοί - πάρα πολλοί - από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να πεθάνουν. Ο θάνατος από την πείνα είναι δολοφονία, σύμφωνα με τον Ζαν Ζίγκλερ, Ελβετό ακτιβιστή και πρώην Ειδικό Εισηγητή των Ηνωμένων Εθνών για το δικαίωμα στο φαγητό. Το WEF απαιτεί μια εξαιρετική επαναφορά.

Ναι, απαιτείται επαναφορά, αλλά όχι σε στυλ WEF.
Η επαναφορά σε στιλ ανθρώπων είναι κάτι που μπορεί να σώσει τη Μητέρα Γη και όλα τα αισθανόμενα όντα της, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπότητας.

Μια επαναφορά θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα παγκόσμιο χρέος (συγχώρεση χρέους), έτσι ώστε οι άνθρωποι που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν το ενοίκιο τους, τα ενυπόθηκα δάνεια τους, επειδή λόγω μιας κρίσης covid-ελίτ του Deep Dark State έχασαν τη δουλειά τους, το εισόδημά τους, το δικό τους ολόκληρη τη διαβίωση - συγχώρεση χρέους, έτσι ώστε αυτό το συνεχώς αυξανόμενο τμήμα των ανθρώπων να είναι σε θέση να διατηρήσει το καταφύγιο τους και ελπίζουμε ότι είναι λογική.

Το WEF ζητά «αλλαγές στον τρόπο ζωής», αλλά δεν εξηγεί τι σημαίνει και ποιος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του - τους πλούσιους ή τους φτωχούς; Ενώ το WEF κηρύττει για τη Μεγάλη Παγκόσμια Επαναφορά, περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερη προστασία του περιβάλλοντος, καπιταλισμό για τους «ενδιαφερόμενους», και όχι μόνο για τους μετόχους - η RT αναφέρει ότι λόγω της κατάθλιψης, της ανεργίας και της φτώχειας, μόνο στις ΗΠΑ, 28 εκατομμύρια τέθηκαν σε οικιακή έξωση. Και αυτή είναι πιθανώς μόνο η αρχή. Συγκρίνετε αυτό με τα 10 εκατομμύρια της ανθρωπογενούς κρίσης 2008/2009. Υπάρχουν σήμερα περίπου μισό εκατομμύριο άστεγοι στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: