Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

KOΡΩΝΑΪΟΣ:

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ 2020;


(Σημ Κλύδωνα Δεν υιοθετώ το ελλιπές από στοιχεία σκεπτικό μα ούτε και το απορρίπτω δεδομένου πως η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρχής γενομένης της --υπό την ονομασία ευγονική-- ονείρωξης του πρίγκιπα Φιλίππου είναι ο διακαής και διαρκής πόθος της άρχουσας τάξης..) 



Οι πληγές από την Ανατολή δεν είναι τίποτε νέο στην ιστορία του πλανήτη ... Αλλά η εξάπλωση ενός ιού με βάση την Κίνα την εποχή που η χώρα γιορτάζει την Πρωτοχρονιά με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την οικονομικοκοινωνική της πραγματικότητα και ενώ εδώ και δύο χρόνια προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Γκέιτς έχουν ρίξει στο τραπέζι σενάρια πανδημίας, χρήζει περαιτέρω προβληματισμού.


Του Μάνου Χατζηγιάννη

Από το Φεβρουάριο του 2018 ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς με άρθρα και ομιλίες προειδοποίησε πως: «Το 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους»...

Το σενάριο για πανδημία ακόμη άρχισε να εξαπλώνεται περισσότερο όταν τον Αύγουστο του 2019 με την είδηση πως ανθεκτικά στα αντιβιοτικά υπερ-μικρόβια έχουν εξαπλωθεί σε ευρωπαϊκά νοσοκομεία

 Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως διαδραματίζεται ένα ευρύτερο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ για μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Βέβαια τέτοια σενάρια, που για κάποιους μπορεί να είναι δαιμονοποίηση και τρομολαγνεία ή απλά επιστημονική φαντασία, άρχισαν να αποκαλύπτονται εδώ και μια δεκαετία.

 Το βιβλίο ECOSCIENCE του Holdren αναφέρει ανατριχιαστικά στοιχεία. Και βέβαια από την...συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει η περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, η κορωνίδα κάθε τρομακτικού σεναρίου.

 Στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του 2014, μάλιστα, είχε υπάρξει διαρροή που αναφερόταν στην φράση: «Όλοι έχουμε μια οξεία συνείδηση ​​του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας και το περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει, προφανώς, την αιώνια ζωή των δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα καταναλώνουν κατά τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα».

 Ιδιαίτερη ανησυχία πάντως προκαλούν όσα υποτίθεται πως συζητήθηκαν για τη χρήση της μαζικής κατανάλωσης και τους ανεπαρκείς πόρους. “Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού” αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκαν σε εκείνη την........

Δεν υπάρχουν σχόλια: