Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

 news438aΑνωνύμου του Έλληνος




Όσο κυλάει ο καιρός και οι πιο δύσκολοι και… αντισυνωμοτικοί πείθονται έστω με βαριά καρδιά ότι ζούμε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας. Κaι όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει, που λέγανε οι «μάγκες του Περαία»! 


Αφού παρασκεύασαν στο εργαστήριο τον COVID-19 και τον έριξαν στην Κίνα, η οποία με την σειρά της τον έστειλε πεσκέσι, μετανάστη στην Δύση, προχώρησαν και σε άλλα τερατουργήματα. Εμφανιζόμενος πιο τρομοκρατημένος από τον όχλο, που αφειδώς τον ταΐζει τρομολαγνικό κουτόχορτο, ο πανάθλιος Καπιταλισμός κατέβασε άρον-άρον τα ρολά στην κοινωνία.

Παγκόσμιο πραξικόπημα, οικουμενικός φασισμός του «Μένουμε σπίτι» (και ξύνουμε τ’ αρχίδια μας), που δεν ξαναείδε ποτέ σε όλη την ιστορία της η ανθρωπότητα.

Παρεμπιπτόντως, πληροφορίες ότι κατασκευάστηκε εργαστηριακά πρώτα εμβόλιο και μετά ο Κορωνοϊός ελέγχονται ως ανακριβείς, αποκύημα της φαντασίας συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας! Απλώς… προνοητικά από τον Δεκέμβριο έχουν κατατεθεί αιτήσεις για σχετικές πατέντες! Ας βρίσκονται, αδελφέ! Θεία έμπνευση!

Μη θέλεις να βγάλουμε αμέσως εμβόλιο και φάρμακα! Ας πεθάνουν στην πρώτη φάση του Α’ Βιοχημικού Πολέμου μισό εκατομμύριο άρρωστοι και γέροντες να γλιτώσει η εξουσία συντάξεις και περίθαλψη! Άσε να γίνει παιχνίδι καταστροφικής παραγωγικών δυνάμεων και ανάδειξης νέων, που ξέρει καλά ο Καπιταλισμός.

Πάνω από 8 τρισ. δολάρια «μοχλεύονται», είναι για την ώρα στο τραπέζι του παγκόσμιου τζόγου! Θα υπήρχε τόση κερδοφορία χωρίς Κορωνοϊό; Άσε, που για να σου σερβίρει ο Καπιταλισμός εμβόλιο θέλει προετοιμασία: Όσο αργεί και πεθαίνει ο κοσμάκης, τόσο όταν βγει θα γίνει ανάρπαστο και οι τιμές του θα φθάσουν στον (ανύπαρκτο) θεό!

Πέρασε Παγκόσμιους Πολέμους ο κόσμος, χολέρα, πανώλη, ισπανική γρίπη και άλλα φρικτά βάσανα και φαρμάκια, που οι εκάστοτε εξουσίες σκάρωναν στους συνενόχους σκλάβους και υπηκόους, αλλά με ανοιχτή την κοινωνία! Σαν πληγωμένο ή μισοπεθαμένο σκυλί έγλειφε η ανθρωπότητα τις μεγάλες, βαθιές πληγές αλλά προχωρούσε.

Τώρα οι φασίστες Ιμπεριαλιστές με τα τσιράκια τους έκλεισαν 4,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους. Μπορεί υποκριτικά ν’ αναθεματίζουν την ανοσία της αγέλης αλλά την εφαρμόζουν, ολέθρια, στρεβλά κι εγκληματικά. Δια της βίας, αποφασίζομεν, διατάσσομεν και πυροβολούμε για την ώρα με πρόστιμα και αν δεν είστε νομοταγείς ραγιάδες, με χημικά και δακρυγόνα (πάλι η χημεία, για το καλό μας)! Έρχονται λίαν προσεχώς και σφαίρες, αν διανοηθείτε να βγείτε έξω από την… φωλιά σας! Πειραματίζεται συγχρόνως η φασιστική εξουσία στην ανοησία του κοπαδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: