Σάββατο 23 Μαΐου 2020

COVID 19: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ


Ναι ρε είμαι γραφικός συνομωσιολόγος. Αλλά αν εγώ είμαι αποδιοπομπαίος ψεκαστής τότε οι δημιουργοί  του Deadzone (2003, Σενάριο Stephen King, Jeffrey Boam) τι ακριβώς είναι ; (video) Οι συγγραφείς υποστηρίζουν πως χρησιμοποίησαν τις πληροφορίες τους απο το CDC Γνωρίζει το CDC το 2003 κάτι που δεν μας λέει τώρα;





Το σενάριο:  Όταν ο Τζόνι Σμιθ (Κρίστοφερ Γουόκεν) ξυπνά από κώμα που προκαλείται από αυτοκινητιστικό ατύχημα, διαπιστώνει ότι έχουν περάσει χρόνια και τώρα έχει μεταφυσικές ψυχικές ικανότητες.

Η καρδιά του μόσχευμα που η φίλη του (Brooke Adams) παραχώρησε με τη ζωή της, ο Johnny πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις ανησυχητικές του δυνάμεις, οι οποίες του επιτρέπουν να βλέπει το μέλλον ενός ατόμου με μια απλή πινελιά.

Πλοκή

Ενώ σε μια έκθεση σχολικής επιστήμης, ο Τζόνι έχει ένα ενοχλητικό όραμα για μια ομάδα παιδιών που αρρωσταίνουν ομαδικά από άγνωστη ασθένεια. Ο Τζόνι πείθει τον Γουόλτ να καραντινιάσει το κτίριο και τελικά τα παιδιά αρχίζουν να επιδεινώνονται.

Ο Τζόνι συνειδητοποιεί ότι χωρίς τη βοήθειά του τα παιδιά θα πεθάνουν, συμπεριλαμβανομένου του JJ. Με τη βοήθεια του Rev. Purdy, ο Johnny πρέπει να βοηθήσει τον Walt και τον τοπικό επιθεωρητή υγείας, Jim Pratt, να προσπαθήσουν να εντοπίσουν και να βρουν την πηγή του μυστηριώδους ιού προτού σκοτώσει ολόκληρη την πόλη.

 Αυτό είναι ένα κλιπ που συνοψίζει ένα επεισόδιο του 2003 μιας τηλεοπτικής εκπομπής που ονομάζεται Dead Zone, με το όνομα του επεισοδίου να είναι πανούκλα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, κάποιος κάνει πτήση από την Κίνα προς τις ΗΠΑ και κατέβηκε με έναν άγνωστο ιό. Αφού ταυτοποίησε τον ιό ως Coronavirus που σχετίζεται με το SARS, ένας γιατρός αναφέρει ότι μπορεί να σταματήσει τον Coronavirus  χρησιμοποιώντας ένα φάρμακο ελονοσίας που ονομάζεται Chloroquine.

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι οι πληροφορίες και οι έρευνες που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το επεισόδιο προήλθαν απευθείας από το CDC το 2003. Γνωρίζει το CDC το 2003 κάτι που δεν μας λέει τώρα; Παρακολουθήστε παρακάτω ένα βίντεο κλιπ από την τηλεοπτική σειρά Dead Zone:

Δεν υπάρχουν σχόλια: