Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ


 Ο Γιάννης Στουρνάρας, αυτό το πολιτικό απόπλυμα, το ανδρείκελο των τοκογλύφων προτείνεται εκ νέου στο θρόνο της Τράπεζας της Ελλάδας... Ως εκ τούτου συμπεραίνεται πως το συμβόλαιο θανάτου του λαού που έχει υπογράψει μαζί τους, δεν έχει εισέτι ολοκληρωθεί.. Μενουν κάτι υπόλοιπα που κυκλοφορούν αδέσποτα και με φίμωτρα στους δρόμους



Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο εκλεκτός των δανειστών, αυτός που υπερασπίστηκε περισσότερο από όλους τα συμφέροντα τους, εις βάρος του ελληνικού λαού, που ακόμη και τώρα προτείνει νέες περικοπές συντάξεων. κοινωνικών παροχών και περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.

Είναι λοιπόν φυσικό επακόλουθο να τον προτείνουν και να τον ψηφίζουν όλα τα μνημονιακά κόμματα για ανανέωση της θητείας του στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εκείνο, όμως, που αγγίζει τα όρια του γελοίου, είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που, ενώ τοποθετήθηκε αρνητικά και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την επιλογή Στουρνάρα, τα στελέχη του τον ψήφισαν στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας .

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολόγησε το γεγονός με το επιχείρημα ότι δεν ήθελαν να χαλάσουν το κλίμα στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας!.

Η αλήθεια είναι ότι δηλώνουν δημόσια άρνηση για μικροκομματικούς λόγους και ψηφίζουν για να ικανοποιήσουν τους δανειστές!. Και οι δύο (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) μαζί, με τον Στουρνάρα αρχηγό, για την πιστή εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών και την συνέχιση της λιτότητας.
Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: