Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΙΚΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ

news433a

Ανωνύμου του Έλληνος



Στον βιολογικό-βιοχημικό πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδική ονομασία COVID-19, ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο επενδύουν τα μέγιστα στις παράπλευρες απώλειες για της γης τους όχλους και ωφέλειες για τους ίδιους. Προσέξτε τί συνέβη με ηθελημένη και σχεδιασμένη διασπορά «απλού» ιού στην Κίνα δίκην ατομικής (χημικής) βόμβας. 


Με το καλημέρα δισεκατομμύρια κέρδη σε δολάρια ή ευρώ για φαρμακευτικές εταιρείες, όσο κι αν ψεύδονται περί ζημιάς τα βοθροκάναλα Γκραικυλίας. Στην μικρή μας αποικία σημειώνεται αύξηση κατανάλωσης (και κερδών) κατά 721% στα φαρμακευτικά και καθαριστικά προϊόντα και 145% σε τρόφιμα και λοιπά χρειώδη.

Όποιος βρει ιατρική μάσκα, ας μου την στείλει για ενθύμιο βλακείας! Ο πανικόβλητος ηλίθιος είναι ο χείριστος και επικίνδυνος μαλάκας! Αντισηπτικά, αντιβιοτικά, σιρόπια για βήχα, αντιπυρετικά, μαντιλάκια, χαρτί υγείας, σερβιέτες, καπότες εξαφανίζονται εν τω άμα και πλείστα (ιατρικά) προϊόντα έχουν μπει στην μαύρη αγορά.

Σηκώνουν τα σούπερ μάρκετ, αδειάζουν απνευστί τα ράφια, γιατί νομίζουν ότι αν τους χτυπήσει την πόρτα ο Χάρος θα σωθούν με αντισηπτικό μαντηλάκι, με τα καβαντζωμένα μακαρόνια, τρώγοντας χάμπουργκερ με σιτεμένο κρέας Αλαμπάμας και πίνοντας μαυροζούμι κοκαΐνης!

Το παιχνιδάκι θα κορυφωθεί με κέρδη και άλλων αμέτρητων τρισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν οι πληγείσες δεινά, μόνο στα δελτία κουτόχορτου των ραδιοτηλεοπτικών βοθροκάναλων, φαρμακευτικές εταιρείες λανσάρουν τα τάχα μόλις ανακαλυφθέντα εμβόλια και φάρμακα για την αντιμετώπιση του COVID-19. Ερώτημα της συνωμοσιολόγας και κακόπιστης Κασσάνδρας: Η κότα έκανε το αυγό ή ανάποδα; Εφηύραν τον Κορωνοϊό πριν ή μετά το εμβόλιο και τα αντιικά φάρμακα; Και αυτό είναι θέμα του ιστορικού του μέλλοντος!

Για την ώρα πάνω από τα φέρετρα των θυμάτων τους σκοτώνονται ήδη γερμανικές και αμερικάνικες εταιρείες για το ποια θα καταπιεί την άλλη απαιτώντας δυο, τρία, πέντε δισεκατομμύρια δολάρια για τις πατέντες των… υπό κατασκευή φαρμάκων!

Κι άντε μετά να εφοδιαστεί και σε ποιες (αστρονομικές) τιμές και ποσότητες (με το σταγονόμετρο) η διψασμένη, πανικόβλητη παγκόσμια αγορά, να παιχτεί κατόπιν το παιχνιδάκι επείγουσα ζήτηση και τεχνητή έλλειψη, που θα εκτοξεύει τα κέρδη των εφευρετών! Μέχρι να ρίξουν από τα εργαστήρια, ποιος ξέρει πού, πότε και πώς, επόμενο ιό, ώσπου να γίνει χοντρό λάθος, ηθελημένα ή αθέλητα, να ερημώσει ο πλανήτης. Μπρος στα κέρδη τί ’ναι ο πόνος! Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα ισχυρίζεται ότι σε όλες τις εκφάνσεις κοινωνικού βίου, το δίπολο «κλέφτες κι αστυνόμοι» πάνε ζευγάρι, φούστα-μπλούζα, όπως οι ιοί-εμβόλια. Το μακάβριο ερώτημα είναι πόσους θα σκοτώνει ο Καπιταλισμός πειραματικά σε κάθε ίωση για να ξεφουρνίζει ήδη υπάρχοντα ή και άρτι εφευρεμένα εμβόλια και φάρμακα, αφού εκτός από τα υπερκέρδη αραιώνει κατά το δοκούν τον γήινο πληθυσμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: