Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ..

news434b
..ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ !!


 Ανωνύμου του Έλληνος


Το ότι στο χιτλερικό πείραμα COVID-19 τους «ξέφυγε η μπάλα», με ή χωρίς εισαγωγικά, ηθελημένα ή αθέλητα, είναι κι αυτό μέρος του ολέθριου παιχνιδιού. Συστατικό, φρικώδες και εναλλακτικό ενδεχόμενο του Μεγάλου Κόλπου. 



Όταν ενορχηστρώνεις τεράστια ασύμμετρη πολεμική επιχείρηση δεν μπορεί να μην έχεις, πληθώρα παράπλευρων ωφελειών και απωλειών. Τις περιμένεις, όταν δεν τις επιδιώκεις. Αυτές κι αν είναι πληθωρικά ταξικά μεγέθη! 

Ωφέλειες για τον Ιμπεριαλισμό και το Κεφάλαιο, για τον Καπιταλισμό, τηρουμένων των ιστορικών αναλογιών και συνθηκών το πιο βάρβαρο και φονικό, το απεχθέστατο σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος. Απώλειες για σύμπασα την ανθρωπότητα, για τους όχλους του ντουνιά, που απλώς υπομένουν ιώβεια και θρησκόληπτα και δεν επαναστατούν να γίνουν λαοί, που ορίζουν το είναι και το έχειν τους…


Πρόκειται για παράλληλο εξίσου ολέθριο παιχνίδι, που διέπεται μεταξύ άλλων και από την αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων. Κάθε εξουσία τις μετρά, δίνει προτεραιότητα στην ευέλικτη και εναλλακτική δράση, βλέποντας κάθε στιγμή τί την συμφέρει και δεν λειτουργεί με άκαμπτα και προαποφασισμένα σενάρια.

Το διατυμπανίζει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα: Προκειμένου να κερδίσει έστω μια ώρα ζωής και αμύθητα εκατομμύρια ματωμένα υπερκέρδη, ο πανάθλιος Καπιταλισμός όχι μόνο κάνει τον άνθρωπο πίθηκο, για να τον ελέγχει απόλυτα και να τον απομυζά αλλά και καταστρέφει την γη. Αν δεν παρέμβει έγκαιρα και καταλυτικά ο Πατέρας Πόλεμος και η ολέθρια καπιταλιστική δράση συντονιστεί με περιβαλλοντική καταστροφή, που επιτελεί το μόνο σύστημα εξουσίας; Γαία πυρί μιχθήτω!-να το διατυπώσουμε αρχαιοπρεπώς. Άντε γαμήσου, άνθρωπε, καρκίνωμα της γης!-να το πούμε μάγκικα, αμφοτέρως κατά κυριολεξία!

Το επικίνδυνο για τον βιολογικό-βιοχημικό πόλεμο COVID-19 είναι ότι ανοίγει φάμπρικα ασύμμετρων εγκληματικών πειραμάτων, που ουδείς γνωρίζει ή είναι σε θέση να προβλέψει πού καταλήγουν.

Συνετελέσθη η πρώτη τερατογέννηση. Φαίνεται ότι περιφερειακές συγκρούσεις κα μεγάλοι πόλεμοι αντικαθίστανται ή βαίνουν εκ παραλλήλου για την ώρα με… Κορονοϊούς, με ασύμμετρα όπλα του χημικού εργαστηρίου. Αόρατοι εχθροί, που οι χρήστες τους ηθελημένα ή όχι μπορούν να κάνουν λάθος.

Οι αστοχίες υλικού είναι ίδιον και στο καπιταλιστικό σύστημα, σε κάθε πολιτικό ή άλλο παιχνίδι, που όσο πιο άναρχα και επικίνδυνα διεξάγεται, τόσο μεγαλύτερες και πιο φρικτές παράπλευρες απώλειες (για την κοινωνία) και ωφέλειες (για τον Καπιταλισμό) έχει, όπως δείχνει το πρώτο στον κόσμο βιοχημικό πείραμα COVID-19.

Φαντασθείτε ν’ αρχίσουν πόλεμοι ιών, όταν δεν θα μπορούν να γεφυρωθούν αντιθέσεις, καθώς ο Καπιταλισμός δίχως αξιόμαχο αντίπαλο δέος τρώει μετά το 1992 τις σάρκες του! Όταν λείψει το νερό! Και είναι γεμάτη η γη πυρηνικά! Πειράματα τελεσίδικου(;) Παγκόσμιου Πολέμου όταν ξανάρθει-θα τον στήσουν-ο τρελός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: