Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ..

Προφυλακίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους στην Πάτρα: Το άφησα εκεί, πιστεύοντας ότι κάποιος θα το βρει γρήγορα
Στη φυλακή έσπρωξε ο εισαγγελέας την μητέρα που άφησε σε παραλία της Πάτρας το νεογέννητο βρέφος της να πνιγεί.. Οκ.. Πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς. Πως έκανε χρήση του παιδιού για να εκβιάσει τον γάμο, ότι αμφιταλαντεύτηκε και δεν πήρε έγκαιρα την απόφαση της άμβλωσης, ότι την εγκυμοσύνη την αγνοούσαν και οι δύο οικογένειες αλλά: Που είναι οι κρατικές δομές πρόνοιας ν' αναλάβουν αυτό το κορίτσι για να γεννήσει εκ του ασφαλούς και να την υποστηρίξουν ώσπου να σταθεί στα πόδια της να το υπερασπίσει; Πουθενά. Γιατί παλιογραικύλοι εισαγγελέας σε περιπτώσεις όπως αυτή είναι ο λαός. Με την ψήφο του επέλεξε τη κατεδάφισή τους.




Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στην Πάτρα αφού δεν κατάφερε να πείσει τον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και της έδειξε τον δρόμο για τη φυλακή.

 Η 27χρονη που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της σε πλαζ στην Πάτρα και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

«Το έχω μετανιώσει. Ήμουν σε σύγχυση γιατί δεν ήταν γνωστή η εγκυμοσύνη μου. Το άφησα εκεί, πιστεύοντας ότι κάποιος θα το βρει γρήγορα».

Αιτία θανάτου του βρέφους σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ο πνιγμός. «Όταν μπήκα στο σπίτι μου, βρήκα τη κόρη μου ξαπλωμένη. Μου είπε ότι έκανε ένα έκτακτο χειρουργείο στο νοσοκομείο.

Μόλις σήκωσα το πάπλωμα για να δω την τομή, από αυτό που είδα κατάλαβα πως πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα πως είχε γεννήσει» φέρεται να υποστήριξε η μητέρα της 27χρονης.

 Το περιβάλλον του πρώην συντρόφου της φέρεται να υποστηρίζει πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της 27χρονης: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα για την εγκυμοσύνη. Μετά από τρεις μήνες σχέσης χώρισαν στις αρχές Αυγούστου. Η ίδια μας είχε πει ότι η σχέση δεν πήγαινε καλά, ότι δεν τα βρίσκουν και χώρισαν». Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης ζήτησε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διαπίστωσα από τα γραφόμενα σου ότι έχεις ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των συμβάντων και των ανθρώπων., μία ανέξοδη συμβουλη. Χρειάζεσαι επειγόντως ιατρική παρακολούθηση. (ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΉ) επειδή έχει προχωρήσει η επιστήμη στα βαρεως περιστατικά, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη χορήγηση δυνατού κοκτειλ φαρμάκων μήπως και ισιώσεις. Γιατί θεωρείσαι κατά φαντασία ασθενής και σε προχωρημένο στάδιο. Μου θυμίζεις το
παραμύθι " Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ, ΖΗΤΏ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ" Μόνο που για ΒΑΣΙΛΙΆΣ δε μοιάζεις απλώς αναφέρεται ως ποιητική αδεια. Όταν είσαι άσχετος λες πολλές ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!!! Αλλα λόγω της υπέρτατης εγωιστικής σου συμπεριφοράς νομίζεις ότι έχεις αξία και ολοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι.Καλλιτερα να κοιταχτεις στον καθρέφτη. Δεν είσαι τιποτ άλλο παρά ένα καχεκτυπο του αρρωστημένου μυαλού σου. Έχεις την εντύπωση ότι είσαι γνώστης των πάντων και καμμια ευαισθησία ούτε και συναισθημα σε αγγίζει στον εγωκεντρικοί σου χαρακτήρα. ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!!!! Τ Ε Λ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Η άγνοια φωνάζει, Η νοημοσύνη λάμπει η σοφια ειναι σιωπηλή !!!!!!Λυπαμαι πολυ για τον την Ανώνυμε που έγραψες το ανόητο ποταπό κείμενο εναντίον του κ.Ανδρικοπουλο ( τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας ) στο μπλογκ του .Τα προσωπικά σας στο ινμποξ . Αλλα τι να περιμένει κανεις από άτομα χαμηλού επιπέδου !!!!!Λυπαμαι !!!!

ΚΛΥΔΩΝΑΣ είπε...


Γυμνοί κατά κανόνα είναι αυτοί που κρύβονται στο σκοτάδι της ανωνυμίας για να παραθέσουν ατιμωρητί ένα πλήθος ασυναρτησιών και προσωπικών αφορισμών της διαταραγμένης προσωπικότητάς τους. Το ότι σου επέτρεψα πίσω από μια μάσκα να αφοδεύσεις σε μια σελίδα ιερή σε σημαίνει πως τα σκατά σου μεταβολίστηκαν σε χρυσό. Απλώς ηδονίζομαι να εγκαταλείπω τους αρουραίους να εκτίθενται μόνοι τους..