Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΛΑΣΗ Η ΙΝΤΛΙΜΠ !!! ΒΙΝΤΕΟ

Συρία-Ιντλίμπ: Σφοδρή αντεπίθεση Τουρκίας με πυροβολικό - Παρέμβαση ΗΠΑ που στηρίζει Ερντογάν (Photos/Videos/Χάρτης) - Media
Ο κορωνο-ιός θα φταίει.. Τουλάχιστον 33 τούρκοι στρατιώτες νεκροί με τον Τραμπ να στηρίζει τώρα τον Ερντογάν απέναντι στη συμμαχία Συρίας Ρωσίας.. Ο Ερντογάν απαντά με πυροβολικό αλλά μοιάζει ανίσχυρο απέναντι στην δύναμη πυρός της Μόσχας. Ο γενικευμένος πόλεμος στον οποίο έχω πλειστάκις αναφερθεί, προ των πυλών, αλλά πλέον είναι αργά για να τον σταματήσει κάποιος. Λεπτομέρεια : Διαθέτουμε αμερικανικές βάσεις εδώ.. Έτσι για πλάκα το γράφω πλέον..Επειδή είμαστε νεκροί αλλά δεν μας το έχουν ανακοινώσει ακόμη.



Αν δεν γίνει τίποτε να υπάρξει κατάπαυση του πυρός στη βορειοδυτική Συρία, όπου τουλάχιστον 33 στρατιώτες της Τουρκίας σκοτώθηκαν σε αεροπορικό βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν αεροσκάφη του συριακού καθεστώτος και της συμμάχου του Ρωσίας, ο κίνδυνος κλιμάκωσης θα συνεχίσει να «αυξάνεται από ώρα σε ώρα», προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.


«Ο Γενικός Γραμματέας επαναλαμβάνει την έκκλησή του να κηρυχθεί άμεσα κατάπαυση του πυρός και δηλώνει πως ανησυχεί ιδιαίτερα όσον αφορά τον μεγεθυνόμενο κίνδυνο για τον άμαχο πληθυσμό εξαιτίας των κλιμακούμενων στρατιωτικών συγκρούσεων» στην επαρχία Ιντλίμπ, ανέφερε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ο εκπρόσωπος του Στεφάν Ντουζαρίκ.

«Εάν δεν αναληφθεί δράση γρήγορα, ο κίνδυνος ακόμη μεγαλύτερης κλιμάκωσης θα αυξάνεται ώρα με την ώρα», κρίνει ο Γκουτέρες, αναφέρεται στο κείμενο που διένειμε ο εκπρόσωπος.
Η Τουρκία απαντά με πυροβολικό

Η Άγκυρα διεμήνυσε ότι θα «ανταποδώσει» το πλήγμα εναντίον των δυνάμεών της από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις και τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή το τουρκικό πυροβολικό έπληττε στόχους.

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι "όλοι οι γνωστοί" στόχοι της συριακής κυβέρνησης βλήθηκαν από τουρκικές αεροπορικές και ομοσπονδιακές μονάδες στήριξης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, και τον διευθυντή επικοινωνίας της Τουρκίας Φαχρέττιν Άλτουν.


Όσον αφορά στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, ο Εμέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) υποστήριξε ότι δεν είναι πλέον σε θέση να συγκρατήσει την εντεινόμενη ροή των προσφύγων από τη Συρία.
«Η πολιτική της Τουρκίας παραμένει αμετάβλητη, αλλά η χώρα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τη μαζική εισροή (προσφύγων) από την Ιντλίμπ στα σύνορά της», τόνισε ο Τσελίκ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: