Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ !! !

Χολαργός: Αστυνομικός τσακώθηκε με οδηγό μετά από τροχαίο και πυροβόλησε στο πορτ παγκάζ - Media
Και νέο περιστατικό με εξαγωγή και μάλιστα και χρήση όπλου από μπάτσο εκτός υπηρεσίας δια ασήμαντον αφορμή. Τροχαίο θέμα στη περιοχή Χολαργού.. Αν δεν είσαι κατακάθι καμιά (πλην της Αγγλικής) ανά την υφήλιο αστυνομία δεν σε προσλαμβάνει.. Εγγύηση ο Χουντοχοΐδης




Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη στο Χολαργό, όπου ένας αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό οχήματος μετά από τροχαίο που σημειώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός βγήκε από το αμάξι, συνέχισε να διαπληκτίζεται, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Το περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες όπου αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σηκώνει το υπηρεσιακό του όπλο απέναντι σε πολίτη. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ, επίσης αστυνομικός σήκωσε όπλο απέναντι σε φοιτητέ εντός της σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: