Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

O BAΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ FACE NEWS KI OI ΜΠΑΤΣΟΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Αρχικά ήταν ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Δημοσθένης Πάκος, (γνωστός από την φράση "αυτή είναι η τακτική της αστυνομίας και σ' όποιον αρέσει", που είπε για να δικαιολογήσει την εμπλοκή συναδέλφων του στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου). 

Σαν πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, υπογράφει ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης του, διαμαρτυρόμενος, γιατί χαρακτηρίστηκαν αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος "οι δολοφονικές επιθέσεις που επί μία περίπου ώρα δεχόταν οι συνάδελφοί". 


(Τι είδους δολοφονικές επιθέσεις ήταν, αφού δεν υπήρξε ούτε ιατρικό ανακοινωθέν από το 401 νοσοκομείο όπου πήγαν οι 6 αστυνομικοί που υποτίθεται ότι τραυματίστηκαν, -που σημαίνει ότι ήταν προσχηματική η επίκληση τραυματισμού τους- στις επιχειρήσεις ανακατάληψης κτιρίων, δεν γνωρίζουμε. 

Μπορούμε εύκολα όμως. να αναφέρουμε δεκάδες όχι δολοφονικές επιθέσεις, αλλά δολοφονίες πολιτών από μπάτσους). 

Ακολούθησε και ο επονομαζόμενος ως "βασιλιάς των fake news", Γιάννης Λοβέρδος -εξ αιτίας των αναρτήσεων του στο διαδίκτυο- βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του γιατί αναβλήθηκαν οι δίκες των 20 συλληφθέντων κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στις ανακαταλήψεις στο Κουκάκι. 

Μας γράφει ο κ. Λοβέρδος ότι αυτή η αναστολή "ενισχύει την αναλγησία και το αίσθημα ατιμωρησίας των μπαχαλάκηδων". Να υποθέσουμε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ., δεν γνωρίζει και δεν φρόντισε να πληροφορηθεί ότι η αναβολή ήταν συνέπεια της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων κατηγορίας. Ας μας επιτρέψει όμως να του κάνουμε μια ερώτηση. 

Αν η αναβολή μιας δίκης ενισχύει τα όσα αναφέρει, οι δικαστικές αποφάσεις που ουσιαστικά αφήνουν ατιμώρητα στελέχη της παράταξης του, τα οποία είχαν εμπλοκή σε σοβαρά αδικήματα όπως παιδεραστία, απάτες σε βάρος του δημοσίου, καταχρήσεις δημοσίου χρήματος κλπ., τι είναι;



 http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/01/fake-news.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: