Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ

 
 Ανωνύμου του Έλληνος


Σταματήστε, ηλίθιοι πολιτικάντηδες της Γκραικυλίας, να πουλάτε χυδαίο και φτηνό εθνικισμό, γεωπολιτική ψευτομαγκιά, πατριδοκαπηλία για εσωτερική κατανάλωση! Κανείς δεν σας παίρνει στα σοβαρά! 

Δεν μιλώ για τα ξένα αφεντικά σας. Αυτά έχουν εκπονήσει πειράματα, έχουν νέα ράμματα για την γούνα σας στην διεθνή σκηνή. Μα τόσο βλάκες; Ή καλοπληρωμένοι πράκτορες του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού; Πιθανότατα αμφότερα και άλλα συναφή.

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος πηδούσε τα παιδιά του;-που έλεγαν οι γιαγιάδες! Σας βάλανε όχι από το παράθυρο μα από την πόρτα μέσα στον εμφύλιο της Λιβύης

Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Ούτε στην ίδια την διχασμένη από τους φονιάδες των λαών χώρα, ούτε σε Τρίπολη ή Βεγγάζη τέτοιος καθημερινός χαρτοπόλεμος για τις εκεί εξελίξεις. Δεν θα υπάρξει περίπτωση να μην κατεβάσετε αμάσητο το δόλωμα, το σάπιο τυράκι, να μην πιαστείτε στην φάκα; 

Εκτός αν επίτηδες το κάνετε κατά τις διαταγές των αφεντικών σας παντελώς αδιαφορώντας για τον όχλο, όπου σας έβαλαν αυτά θαλαμοφύλακες και εν γένει πολιτικό προσωπικό επιτήρησής του! Εκτός αν δεν είστε βλάκες, ανίκανοι και επιπόλαιοι, αλλά μόνο ξενόδουλα πρακτόρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: