Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ


Κόπηκε κι άλλο η σύνταξή μου.. Σκέφτομαι την αυτοκτονία. Ε, όχι.. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες άλλο θα ήθελα να γράψω αλλά το υπαινίσσομαι.



Ο γνωστός ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης, αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς του φίλου με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία γράφει μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται την αυτοκτονία.

 “H χαμηλή σύνταξη κόπηκε κι άλλο. Σκέφτομαι σοβαρά την αυτοκτονία”,

έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και ξαφνικά τα νεύρα μου τίναξαν τις φλέβες μου στον αέρα. Όχι επειδή πρόκειται περί ηθοποιού. Αλλά επειδή η μαύρη λίστα των υποψήφιων αυτόχειρων συνεχώς αυξάνεται..

Απλώς ο Ντίνος είχε δύναμη να το εκφράσει δημοσίως..

Όμως χιλιάδες είναι οι Ντίνοι στην Ελλάδα που τους αποδεκατίζει ο κανιβαλικός καπιταλισμός. Αλλά και εκατομμύρια είναι εκείνοι του γραψταρχιδισμού.

Επειδή αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι πως οι Ντίνοι όλοι οι Ντίνοι εξαγόραζαν την αξιοπρέπειά τους στον μανάβη τον φούρναρη και τον χασάπη με την έτσι κι αλλιώς πενιχρή σύνταξη ή μισθό τους.. Δεν έχουν πλέον τι άλλο να χάσουν παρά μόνον τις αλυσίδες που τους δένουν με την ζωή. Ε, λοιπόν όχι. Θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: