Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ :


Μας αδειάζουν οι Ευρωπαίοι.. Αναφέρονται στην Ελλάδα ως τρίτη χώρα και στα ελληνικά νησιά ως να μην είναι -όπως τα καθεστωτικά κνώδαλα από τηλεοράσεως διατυμπανίζουν- ευρωπαϊκά σύνορα..



 (Σημ Κλύδ: τουλάχιστον από διετίας γράφω κι εγώ και άλλοι πως έρχεται πόλεμος με την Τουρκία αλλά μας γράφετε γιατί τελούσατε εν υπνώσει από τα μιντιακά απόβλητα.. Ήρθε η ώρα να ζήσετε τον χειρότερο εφιάλτη της χώρας)

Μια ουσιαστική ανάλυση με πολλούς αποδέκτες κάνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή όσον αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις με αφορμή τη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη.

Ο κ. Αντώναρος θεωρεί ήσσονος σημασίας τα λεγόμενα των Ελλήνων αξιωματούχων και επικεντρώνεται στις αντιδράσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, στις δηλώσεις τους και ιδιαίτερα σε αυτά που δεν είπαν. Σημειώνει πως αρνήθηκαν κατηγορηματικά να χαρακτηρίσουν τη συμφωνία «παράνομη» ενώ προβληματίζεται και για μια άλλη αναφορά του ύπατου εκπρόσωπου της Ε.Ε.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ δήλωσε πως πληροφορήθηκαν με αργοπορία τη συμφωνία, ενώ διαπίστωσε πως «ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα για Ελληνικά νησιά» Έτσι σε τρίτο πρόσωπο ως να μην τους αφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: