Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Νέο παραλήρημα Τζήμερου: «Λειτουργικά αναλφάβητοι» οι αριστεροί - Media
«Λειτουργικά αναλφάβητοι οι αριστεροί !!Εκτός από χυδαίοι, οι αριστεροί και τα παρελκόμενά τους είναι και λειτουργικά αναλφάβητοι. Δεν σχολίασα τον θάνατο κανενός, αλλά την ηρωοποίηση  Ήρωας = πρότυπο»



 Αρχής γενομένης του τελευταίου λεχρίτη αναδεικνύεται το μέγεθος της ασύνορης βλακείας σου.. Ο ήρωας είναι ένα σύμπτωμα της τύχης και της αναγκαιότητας επειδή ποτέ και κανείς δεν εκπαιδεύτηκε για να μετεξελιχθεί σε είδωλο-πρότυπο ενός ήρωα.. Το ότι δεν το γνωρίζεις οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικής παιδείας και εθνικής συνείδησης. Και δευτερευόντως: Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκες στον θάνατο αλλά τον υπαινίχθηκες δόλιε. Συκοφαντώντας τη ζωή και των δύο- Γρηγορόπουλου και Φύσσα- άπλωσες σα μαύρη λαδιά το χαλί της υποδοχής του θανάτου ως φυσικό επακόλουθο.. Τράβα να τα πουλήσεις στους άξεστους και πρωτόγονους συναγωνιστές σου αυτά..





Συνέχισε τις επιθέσεις του κατά της αριστεράς ο Θάνος Τζήμερος μετά το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε στο Twitter για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τον Παύλο Φύσσα.
Απαντώντας στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το ποστ του, σε νεά ανάρτησή του επιτέθηκε στους σχολιαστές, λέγοντας:

«Εκτός από χυδαίοι, οι αριστεροί και τα παρελκόμενά τους είναι και λειτουργικά αναλφάβητοι. Δεν σχολίασα τον θάνατο κανενός, αλλά την ηρωοποίηση. Μια κοινωνία γυμνή από αξίες, ανερμάτιστη και ηθικά χρεοκοπημένη ψάχνει απεγνωσμένα για ήρωες σε λάθος κατεύθυνση. Ήρωας = πρότυπο».

Αρχής γενομένης του τελευταίου λεχρίτη αναδεικνύεται το μέγεθος της ασύνορης βλακείας σου.. Ο ήρωας είναι ένα σύμπτωμα της τύχης και της αναγκαιότητας επειδή ποτέ και κανείς δεν εκπαιδεύτηκε για να μετεξελιχθεί σε είδωλο-πρότυπο.. Το ότι δεν το γνωρίζεις οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικής παιδείας και εθνικής συνείδησης. Και δευτερευόντως: Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκες στον θάνατο αλλά τον υπαινίχθηκες δόλιε. Συκοφαντώντας τη ζωή και των δύο- Γρηγορόπουλου και Φύσσα- άπλωσες σα μαύρη λαδιά το χαλί της υποδοχής του ως φυσικό επακόλουθο.. Τράβα να τα πουλήσεις στους άξεστους και πρωτόγονους συναγωνιστές σου αυτά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: