Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ


Δραστήριο μέλος της ακροδεξιάς στη Σάμο υπέρμαχος της περιούσιας ράτσας είχε τη γαλανόλευκη κουκούλα και διακινούσε αντί πέντε χιλιάδων ευρώ το κεφάλι μετανάστες ο βρωμιάρης.. Έτσι μάλιστα.. Όταν η μέρα που ξημερώνει είναι αποκαλυπτική είναι και καλή



Πότε θα πεθάνω δεν ξέρω για να κάνω γενέθλια του θανάτου μου!! Μόλις χθες στην Ένωση επαναλάμβανα πως οι πλείστοι εκ της ..ελληνοπρεπούς περικεφαλαίας των διαδηλώσεων θα πουλούσαν και τη μάνα τους για μια εκδρομή με το ορφανοτροφείο και γελούσαν οι συνάδελφοι.

Υπ' αυτή την έννοια ήμουν σίγουρος πως όλοι αυτοί οι απόγονοι των κατοχικών δωσιλόγων αν τους δινόταν η ευκαιρία θα έβαζαν την γαλανόλευκη ως προκάλυψη για να διακινούν μετανάστες! Γιατί δεξιά και ακροδεξιά κυριαρχούνται από την ίδια σκατοψυχιά του ατομισμού.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις δικαιώθηκα. Πριν δυο τρεις ημέρες συνελήφθη 42χρονος Έλληνας από τη Λέσβο που έκρυβε κάτω από την ελληνική σημαία μέσα στο φορτηγό του δέκα αιτούντες άσυλο έναντι 5.000 ευρώ..

Ο συλληφθείς φαίνεται να ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ολοι Μαζί για τη Σάμο», του πρώην αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νίκου Κατρακάζου, ο οποίος πρωτοστατούσε στη ρητορική κατά των προσφύγων στο νησί.

 Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που παραμένει άγνωστο αν έχει προφυλακιστεί, καλούσε σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και εκδήλωνε τη συμπαράστασή του στον αγώνα κατά της δημιουργίας νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ενώ θεωρείται δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και μάλιστα εκπρόσωπος του πρωτογενούς τομέα στο ψηφοδέλτιο του κ. Κατρακάζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: