Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρειος Πάγος


Απόφαση πέλεκυς: Ο Μαρινάκης καλείται να πληρώσει 11 εκατ. ευρώ..






Έντεκα εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές του Κοσκωτά καλείται να πληρώσει ο Ολυμπιακός που έχασε την υπόθεση στον Άρειο Πάγο. … Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, έχασε την “μάχη” στον Άρειο Πάγο για τις μεταγραφές που είχε κάνει πριν 30 χρόνια ο Κοσκωτάς.

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός που έχασε την υπόθεση, οριστικά πλέον, με τον πιο επίσημο και αμετάκλητο τρόπο, οφείλει να καταβάλει στο Δημόσιο ακριβώς το ποσό των 10.918.292 ευρώ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα που διέθετε, καθώς το ποσό των χρημάτων που διεκδικούσε το Δημόσιο δεν είχε συμπεριληφθεί σε μια ρύθμιση της δεκαετίας του ’90. Κι έτσι μαζί με τους τόκους πήρε δραματική προσαύξηση!

Και παρότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με διάφορους τρόπους εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα και όχι μόνο… δεν κατόρθωσε να γλιτώσει, με την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου να τον υποχρεώνει να καταβάλλει άμεσα την οφειλή αυτή στο ελληνικό Δημόσιο.

Το αρχικό ποσό που είχε υπεξαιρεθεί από τα ταμεία της Τράπεζας Κρήτης από τον περιβόητο Γιώργο Κοσκωτά και χρησιμοποιήθηκε για μεταγραφές του Ολυμπιακού ήταν 1.617.166, όμως, μαζί με τους τόκους τόσων ετών, εκτοξεύτηκε στα 10.918.292 ευρώ, που καλείται πια να πληρώσει η σημερινή διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: