Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕΤΟΝ

Τζιχαντιστικά σύμβολα βλέπει ο Τζήμερος στον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό !!




Καλά ρε πούστη μου, στον τόπο αυτό δεν υπάρχει Μπόγιας που να μαζεύει τα λυσσασμένα σκυλιά; Έχουν τα πάντα καταλυθεί !! Γιατί κυκλοφορούν στο γαμημένο το διαδίκτυο ελεύθερα μεταδίδοντας την νοητική λύσσα..


Στον γνωστό και μη εξαιρετέρο Θάνο Τζήμερο ο λόγος που μεταξύ όλων των άλλων δράσεών του -δηλαδή του διαφημιστή, του πολιτικού και του καθυστερημένου -- είναι και ερευνητής που σαρώνει όλη τη χώρα εξαπολύοντας πογκρόμ κατά των πιστών του Μωάμεθ, που ως γνωστόν δόλιος στόχος τους είναι ν' αλλοιώσουν τον πολιτισμό του γραψταρχιδισμού των Ελλήνων. 

Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ένα φωτισμένο φεγγαράκι σε Δήμο της Αττικής -και συγκεκριμένα της παλιάς μου γειτονιάς τη Νέα Σμύρνη-που επειδή το εικονίδιο είναι μισοφέγγαρο ταυτίστηκε στο αρρωστημένο μυαλό του Τζήμερου με το Ισλάμ και τους τζιχαντιστές.

 Πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί σ' ένα ψυχιατρείο διαφορετικά θα βγαίνει νύχτα στο Σύνταγμα και θα παραληρεί ουρλιάζοντας σαν λύκος..Επιτέλους οικογένεια ή λεφτά δεν έχει.. Αν είναι το δεύτερο να κάνουμε έναν έρανο ρε γαμώτο μου μέσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: