Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΜΑΣ ΖΥΜΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


Μέχρι και πακιστανικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών κατά τις στρατιωτικές ασκήσεις Τουρκίας Πακιστάν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ !!! Σε λήθαργο έχουν ρίξει τον λαό οι πολιτικοί και μιντιακοί βόθροι της ευρωλαγνείας, για να ξυπνήσει ξαφνικά στον χειρότερο εφιάλτη του, ως έθνος ανάδελφο.. Πόσο δίκιο είχες ρε παρεξηγημένε Σαρτζετάκη..




Δυο στρατιωτικές ασκήσεις συνεργασίας Τουρκίας–Πακιστάν, μία ναυτική και μία αεροναυτική, διεξήχθησαν το τελευταίο 20ημερο σε μια εκτεταμένη περιοχή νότια της Ρόδου, στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελόριζο) και μέχρι την Κύπρο. Κατά την διάρκεια της τουρκο-πακιστανικής αεροναυτικής άσκησης, ένα αεροσκάφος Ρ-3 Ναυτικής Συνεργασίας της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν, που μετείχε στην άσκηση, αγνόησε τους διεθνείς κανόνες αεροναυτιλίας και χωρίς την άδεια των ελληνικών άρχων, εισήλθε παρανόμως στο FIR Αθηνών και αναχαιτίστηκε από ελληνικά μαχητικά.

Η Τουρκία, για τις επιχειρησιακές ανάγκες των ασκήσεων είχε δεσμεύσει και περιοχές, που ταυτίζονταν και με τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Συγκεκριμένα, από 9 έως 20 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη η αεροναυτική άσκηση "DOGU AKDENIZ_19" τύπου INVITATION EXERCISE (INVITEX), στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νήσου Ρόδου και δυτικά νήσου Κύπρου. Συμμετείχαν το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, το ΝΑΤΟ με τις μόνιμες ναυτικές δυνάμεις SNMC-2, SNMCMG-2, το Πακιστάν με μία φρεγάτα (ALAMGIR τύπου Perry) και 1 αεροπλάνο ναυτικής συνεργασίας Ρ-3, η Ιορδανία με Ομάδα ειδικών δυνάμεων, καθώς και παρατηρητές από Αζερμπαιτζάν, Κατάρ, Λίβανο, Μεξικό, Βραζιλία και Γεωργία. Το πακιστανικό Ρ-3 προχώρησε σε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR ΑΘΗΝΩΝ.
πηγή slpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: