Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΑ 2,4 ΕΚ. ΕΥΡΩ..

atp-finalsΑΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ.. ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ; ΕΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ..





Εκτός από τη μεγαλύτερη – μέχρι στιγμής – επιτυχία στην καριέρα του, η χθεσινή κατάκτηση του ATP του Λονδίνου, αλλά και η συνολική του παρουσία στη διοργάνωση, είχε και έναν διόλου ευκαταφρόνητο οικονομικό αντίκτυπο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. 


Ο Ελληνας πρωταθλητής, που επικράτησε χθες του Ντομινίκ Τιμ στον τελικό της διοργάνωσης, πρόσθεσε συνολικά 2,4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς και 1.300 πόντους στον πίνακα ATP Rankings, από τα πέντε παιχνίδια του στον θεσμό την περασμένη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι ο Τσιτσιπάς έγινε και ο πρώτος τενίστας μετά από 14 χρόνια που κατάφερε να φτάσει σε τρόπαιο της σειράς ATP, παρότι έχασε το πρώτο σετ του τελικού. Κάτι που είχε να συμβεί από το 2005, όταν ο Αργεντινός Νταβίντ Ναλμπαντιάν, είχε «γυρίσει» το παιχνίδι με τον Ρότζερ Φέντερερ στη Σαγκάη, επικρατώντας με 3-2 σετ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ζήλια σου εχει αγγίξει στα όρια της εμμονής !!!! Ποσο γελοίος εισαι !!!!!!! Αντί να προτρέπεις τη νεολαία στον αθλητισμό κάθεσαι και γράφεις μ@@@ες ντροπή σου !!!! Ειναι τιμή μας για τον Λεβέντη που αγωνίστηκε με την Ελληνική Σημαία !!!!! Αλλα τι περιμένεις από δημοσιογράφους της δεκάρας .

Κλύδωνας είπε...

Κατά κανόνα σε θρασύδειλους της ανωνυμίας και σε νεάτερνταλ του πρωτόγονου εθνικισμού δεν απαντώ.. Και ούτε θα σου διαγράψω το σχόιο.. Επειδή συλλογιέμαι με απογοήτευση πως εσύ ένα ζώο κι εγώ έχουμε την ίδια ιθαγένεια.. Προκειμένου να μην ταυτιστώ μαζί σου δηλώνω άπατρις παλιομαλάκα..