Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΟ;


Είναι .."κομμουνισμένα" τα ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ από το 1974 και μετά.. (ανάμεσα σε αυτά και δικά μου..) 




Χθες είχαμε τους Δαπίτες που ανακάλυψαν έλληνες στρατιώτες να σηκώνουν την ελληνική σημαία στο νησί Ίβο Τζίμα του Ειρηνικού.. Προχθές η Βούλτεψη δεν είδε πως οι Έλληνες πολέμησαν τον φασισμό αλλά την Ιταλία γιατί χάλασε τα μακαρόνια της τα τελευταία χρόνια.. Σήμερα έχουμε τα κομμουνισμένα.. Σαλτάρατε παλιομαλάκες!!!



Ο γνωστός νεοφιλελεύθερος φελλός, Σάκης Μουμτζής, με αφορμή την εθνική επέτειο χθες, χόρτασε από Βουγιουκλάκη και Πρέκα και είπε να δει κανα ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ.....

Κολάστηκε ο άνθρωπος....έπεσε σε ντοκιμαντέρ που έδειχνε τι τράβηξαν οι κομμουνιστές Έλληνες στρατιώτες της Μ. Ανατολής κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο από τους συμμάχους και τους συμπατριώτες τους αξιωματικούς, λόγω ιδεολογίας.

Στο τέλος καταλήγει ότι τα ντοκιμαντέρ εμτά την μεταπολίτευση είναι κομμουνισμένα...... Επιεικώς απαράδεκτη η επετειακή εκπομπή της ΕΡΤ3. Προπαγάνδιζε την στάση των κομμουνιστών στην Μ,Ανατολή τον Απρίλιο του 1944.

Ο Ζούλας έχει πολλή δουλειά να κάνει. Ολα τα ιστορικά ντοκιμαντέρ που μονταρίσθηκαν μετά το 1974 είναι κομμουνισμένα.

 Ο φανφάρας κατηγορεί τα ντοκιμαντέρ ότι έχουν εξ αριστερών επιρροές και βρίσκει και νέα λέξη..."ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΕΝΑ"

Και ο ακροδεξιός Υπουργός της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, κάνει "retweet" συμφωνώντας στο φαιδρό tweet, καλώντας και αυτός με τη σειρά του, η ΕΡΤ να γίνει εργαστήριο της ακροδεξιάς!! Μην τον πείτε φασίστα....Θα παρεξηγηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: