Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΟΥΠΣ !!! ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΠΑΤΣΩΝ ...


...ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ --..ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-- ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ; 




Άγρια Δύση: Πληροφορίες αναφέρουν πως εν ενεργεία αστυνομικοί που ήταν σωματοφύλακες του θύματος ανταπέδωσαν τα πυρά !! Με λόγια απλά: Όργανα εντεταλμένα στη φύλαξη του λαού έχουν αναλάβει εργολαβικά την προστασία μελών του υποκόσμου!! Έτσι πρέπει έτσι είναι το σωστό ζώα. Αυτό ψηφίζετε.. Αυτό βάζετε στην κάλπη και στη ζωή σας..

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης ενέδρας θανάτου σε 49χρονο επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε με καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία προέκυψε ότι στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και αστυνομικοί οι οποίοι πυροβόλησαν κατά των δραστών που σκότωσαν τον 49χρονο. Πλέον αυτό που ερευνάται είναι πώς βρέθηκαν στο σημείο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί και ποιος ήταν ο ρόλος τους.

Είναι κοινό μυστικό ότι αστυνομικοί βγάζουν επιπλέον μεροκάματο κάνοντας τους σωματοφύλακες σημαινόντων προσώπων. Και κάποιος για να χρειάζεται προστασία προφανώς κάτι θα φοβάται.

Συνάδελφοι του αστυνομικού λένε ότι ήταν φίλοι του επιχειρηματία οι αστυνομικού και να μην μας περνά το μυαλό μας ότι δούλευαν για αυτόν!!!

Παραμύθια.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: