Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΦΥΓΕ


Νομικός καθ' ιδιότητα συζύγος του Λάκη Λαζόπουλου κατά κοινωνική σύμβαση Κυρία κατά γένος.. Η Τασούλα Λαζοπούλου πανέμορφη στα νιάτα της γοητευτική στην ωριμότητά της στάθηκε αφανές εφαλτήριο για το άλμα επιτυχίας του συζύγου της .. Πάντα ένα βήμα πίσω του με την δημοσιότητα να την ενοχλεί..Τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας Λάκη..





Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο καθώς η σύζυγός του, Τασούλα έφυγε από τη ζωή στα 60 της το βράδυ της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.


Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Μαριέλλη.



Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρα της, στην πόλη της Δράμας. Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: