Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

news402c
 Ανωνύμου του Έλληνος




Τί μπορούν να κάνουν τα Δυτικά κωθώνια στον Ερντογάν και στην Τουρκία; Αφού έχουν την φωλιά τους πολλάκις λερωμένη. Μόνο πόλεμο μπορούν να ανάψουν αλλά τότε κανείς δεν ξέρει τί θα προκύψει. Τότε, γαία πυρί μιχθήτω! 



Δεν αποκλείεται εντελώς, αλλά πρέπει να βρεθεί καλό πράμα στα... οικόπεδα. Διέλυσαν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, με το πρόσχημα της τρομοκρατίας, που οι ίδιοι με διάφορους τρόπους δημιούργησαν (από το ρίξιμο των πύργων του Μανχάταν μέχρι το ISIS) ολόκληρα κράτη στην Ανατολή.

Κατέστρεψαν μεγάλους και μοναδικούς αρχαίους πολιτισμούς, σκότωσαν δεκάδες χιλιάδες πολίτες, γέμισαν τον κόσμο και κυρίως την Μεσόγειο με πρόσφυγες. Ωραία: Θα πάρουν οι Δυτικοί εμπορικά κι άλλα μέτρα κατά της Τουρκίας και ο Ερντογάν θα ανοίξει την κάνουλα ώστε 4-5 εκατομμύρια πρόσφυγες να ρεύσουν στην Ευρώπη με πρώτη πόρτα την Γκραικυλία! Χώρια, που οι κυρώσεις θα πλήξουν πριν από όλους γερμανικές, γαλλικές, αμερικανικές και άλλες βιομηχανίες!


Εύκολο έχετε να τιμωρηθεί η Τουρκία; Είναι σοβαρό κράτος, μεγάλη περιφερειακή δύναμη!

Θα της κλείσουν την πόρτα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε.)! Τί λέτε καλέ; Μεγάλη απώλεια! Την Άγκυρα και τον Ερντογάν τους ρωτήσατε αν επιθυμούν να μπουν στον καταρρέοντα λάκκο των ξεδοντιασμένων λιονταριών; Μόνο μπαξίσια θέλουν από τους κουτόφραγκους και σε αντίθεση με την Γκραικυλία τα παίρνουν χοντρά!

Χαίρονται στην αποικία, που δεν θα δώσουν οι Η.Π.Α. αεροσκάφη F-35 στην Τουρκία. Γιατί, μαζί τα κατασκευάζουν; Αντί να πουν μπράβο στον Ερντογάν, που έχει την μαγκιά να χτυπά το χέρι στο τραπέζι και να παίρνει ρώσικους πυραύλους S-400, που ακολουθεί, όσο και όπως μπορεί, εθνικά ανεξάρτητη πολιτική.

Και το πιο σημαντικό, παλεύει με τα λιοντάρια στην περιοχή του, με ιμπεριαλιστικούς όρους της μεγάλης και αξιόμαχης περιφερειακής δύναμης στις κρίσιμες περιοχές της Μ. Ανατολής και της Α. Μεσογείου.

Πού είναι η δική σας πολιτική ραγιάδες Γκραικυλίας, πού τα συμφέροντά σας; Πώς τα προωθείτε; Με ελληναράδικες κούφιες κορώνες για εσωτερική κατανάλωση; Εκλιπαρώντας μάταια τους ξένους δυνάστες, να τιμωρήσουν τον γείτονά σας, επειδή ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική, που δεν μπορείτε εσείς; 


Νισάφι πια ελληναράδες! Δεκαετίες είναι στο τιμόνι της Τουρκίας ο Ερντογάν. Και η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα θα... προβλέψει ακόμα μια φορά το αυτονόητο και προφανές: Στην δύση της μεγάλης του πολιτικής καριέρας είναι ο Ταγίπ. Μπορεί και να την πατήσει κάπου. Ίσως υποχωρήσει σε κάποια ζητήματα, ας πούμε στους S-400, ίσως όχι.

Ίσως τραβήξει το σκοινί παραπάνω και ηττηθεί διπλωματικώς, ίσως όχι! Όλα κάποτε τελειώνουν!

Αλλά επειδή το τουρκικό σύστημα εξουσίας είναι ζωντανό και ευφυέστατο (και φαναριώτικο), αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, εδώ και 4 χρόνια ετοιμάζεται ο διάδοχος Ταγίπ. Με την μέθοδο εναλλακτικών προσώπων-σεναρίων.

Τρέχουν ήδη πολλά καθαρόαιμα άλογα στην τουρκικά αρένα με έπαθλο την καρέκλα Ερντογάν. Για παράδειγμα ένας επίδοξος επόμενος Ταγίπ είναι ο κύριος Ιμάμογλου. Ξεχάσατε ότι και ο «σουλτάνος» σας ξεκίνησε ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης;

 Επειδή το σύστημα εξουσίας με τον Ερντογάν γέρνει ισλαμιστικά, ετοιμάζονται διορθωτικές κινήσεις, ίσως ήρθε καιρός ο διάδοχος Ερντογάν να στρίψει κεμαλικά το τιμόνι, για να βρει νέα ισορροπία.  

Τάδε έφα Κασσάνδρα Συνωμοσιολόγα! Ψιλά γράμματα για τους ελληναράδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: